Νέα
Ο εκλεκτός - τεχν. διευθυντής του Μαρτίνς και το μεταγραφικό μήνυμα του Μαρινάκη

 

Εποχή Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό. Ενεργώντας ακαριαία έπειτα από το πρόωρο κι άδοξο τέλος του Όσκαρ Γκαρθία, η πειραϊκή ομάδα έφερε (ανοιξιάτικα) τον Πορτογάλο τεχνικό στου Ρέντη.   

Οι «ερυθρόλευκοι» δίνουν το χρόνο στον 47χρονο προπονητή να εγκλιματιστεί στο νέο περιβάλλον, χωρίς να κάθεται στον πάγκο της ομάδας και με τον Χρήστο Κόντη να αναλαμβάνει το κοουτσάρισμα για τα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος.  

Χωρίς την πίεση των αγώνων ο κόουτς Μαρτίνς θα έχει την ευκαιρία να σχηματίσει κι εκείνος την δική του άποψη για τη λειτουργία του συλλόγου, που θα επηρεάσει ως ένα βαθμό τις αποφάσεις που θα παρθούν στο πλαίσιο του προγραμματισμού εν όψει της νέας σεζόν.  

Ο νέος «λοχαγός» του Ολυμπιακού θα παρακολουθεί τις προπονήσεις και τους αγώνες, ενώ θα έχει έναν κύκλο συναντήσεων με όλους όσους εργάζονται στην ομάδα.  

Το θέμα της πρόσληψης νέου τεχνικού διευθυντή παραμένει ακόμα ανοιχτό και είναι πολύ πιθανόν να πέσει στο τραπέζι και να προχωρήσει (παρά τις αυξημένες αρμοδιότητες του Φρανσουά Μοντεστό) χωρίς πάντως αυτό να σημαίνει πως οι υποψηφιότητες θα πρέπει οπωσδήποτε να είναι γνώριμα πρόσωπα στην οικογένεια του Ολυμπιακού.  

Ο Νίκος Νταμπίζας και ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς είναι δύο ονόματα που κάνουν «παρέλαση» τελευταία στο ρεπορτάζ της πειραϊκής ομάδας, ωστόσο ας μην αποκλείουμε ο Πέδρο Μαρτίνς να υποδείξει κάποιον δικό του…εκλεκτό για το πόστο του τεχνικού διευθυντή.  

Κι ας φρόντισε ο Μαρινάκης να του ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή όταν συζήτησαν για την προοπτική της μεταξύ τους συνεργασίας, πως το κεφάλαιο των μεταγραφών δεν θα είναι αποκλειστικά δική του ευθύνη, καθώς σημαντικό λόγο κι άποψη θα έχει και ο ίδιος με τους συνεργάτες του.  

Βλέπετε, όποιος καεί στον Μπεσνίκ Χάσι, φυσάει και τον Πέδρο Μαρτίνς.    

 ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ – ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “FORZA” – ΣΤΗΛΗ: “NON PAPER”

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Εφόσον χρησιμοποιείτε το web-site μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookie απο εμάς.Αποδοχή