Νέα
Η πλήρης – «γαλανόλευκη» - επιβεβαίωση για το Ελλάδα – Σαουδική Αραβία και οι μάνατζερ που έκλεισαν το φιλικό!

 

Η επιβεβαίωση ενός αποκλειστικού ρεπορτάζ είναι ένα πιάτο που ενίοτε σερβίρεται κρύο. Η στήλη αποκάλυψε στην έκδοση της FORZA της 24 - 25ης Μαρτίου (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ) το νέο φιλικό παιχνίδι (15 Μαΐου)  που έχει στα σκαριά η ΕΠΟ για λογαριασμό της Εθνικής ομάδας με αντίπαλο την Σαουηδική Αραβία.

Μεσοβδόμαδα επισημοποιήθηκε από την ομοσπονδία η διεξαγωγή του φιλικού στην Ισπανία. «Την Σαουδική Αραβία θα αντιμετωπίσει την Τρίτη 15 Μαΐου 2018 η Εθνική Ομάδα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τους αγώνες του Nations League (League C, 2ος όμιλος).

Ο φιλικός αγώνας θα διεξαχθεί στην Σεβίλλη και συγκεκριμένα στο στάδιο Cartuja με ώρα έναρξης 20:30 (Ελλάδας)» ανέφερε η σχετική ανακοίνωση, κάτι που επιβεβαίωσε πλήρως ένα ακόμη αποκλειστικό ρεπορτάζ της στήλης. Να τα θυμόμαστε, να τα λέμε, να τα γράφουμε κι αυτά.

Α και που΄στε: οι μάνατζερ που έτρεξαν την συγκεκριμένη φιλική αναμέτρηση είναι οι Γιώργος Ελευθερούδης και Φώτης Μαραγκός, οι οποίοι είχαν κλείσει και το φιλικό παιχνίδι της Εθνικής ομάδας με αντίπαλο την Αίγυπτο στη Ζυρίχη.  

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ – ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “FORZA” – ΣΤΗΛΗ: “NON PAPER”

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Εφόσον χρησιμοποιείτε το web-site μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookie απο εμάς.Αποδοχή