Νέα
Ο «προξενητής» του Κούγια στον Ιωνικό και ο νέος κουμανταδόρος!

Μπόλικη…σκόνη σήκωσε στην πιάτσα η εμπλοκή του Αλέξη Κούγια στα διοικητικά δρώμενα της ΠΑΕ Ιωνικός.

Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, αποτελεί το νέο «αφεντικό» της ομάδας της Νίκαιας (συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής) και θα πορευτεί με πλάνο πενταετίας, βάζοντας τον 16χρονο γιο του Χρήστο στην προεδρία του συλλόγου.  

Η γνωριμία του γνωστού ποινικολόγου με τον πρόεδρο της λαχαναγοράς και πρόεδρο του Ιωνικού Φώτη Σιακάρα, σε συνδυασμό με την επιθυμία του να έχει υπό την στέγη του μια ομάδα της Αθήνας (όπως ο ίδιος δήλωσε) αποτέλεσαν δύο σημαντικούς παράγοντες για την απόφασή του, μετά την ΑΕΛ να ασχοληθεί συγχρόνως και με τον Ιωνικό.  

Μια φορά στα ψαγμένα στέκια της Νίκαιας έχουν να λένε πως καταλυτικό ρόλο για την είσοδο του Κούγια στην ιστορική ομάδα της περιοχής, φέρεται να έπαιξε ένας σουπερλιγκάτος κόουτς! 

Ναι, Έλληνας προπονητής ο οποίος διατηρεί εξαιρετική σχέση με τους ανθρώπους του Ιωνικού και φρόντισε να οργώσει το έδαφος για την εμπλοκή του Αλέξη του Πηνειού στην ομάδα της Νίκαιας.

Ποιος μπορεί να΄ναι αυτός;… Η υπόθεση σηκώνει έρευνας και δυνατού ρεπορτάζ.   

Κλείνοντας στα ίδια ψαγμένα στέκια της Νίκαιας, λένε πως σημαίνοντα ρόλο στη νέα τάξη πραγμάτων στον Ιωνικό, θα παίξει κι ένα πρόσωπο από Αρκαδία μεριά.

Για να δούμε, τι θα δούμε.       

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ – ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “FORZA” – ΣΤΗΛΗ: “NON PAPER” 

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Εφόσον χρησιμοποιείτε το web-site μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookie απο εμάς.Αποδοχή