Νέα
Γράφει (ξανά) το κοντέρ του Σαμπανάτζοβιτς - junior στη Ζελέζνιτσαρ

Σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς επέστρεψε ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς με την Ζελέζνιτσαρ. Δημοσίευμα που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο στη Βοσνία, έφερνε τον 19χρονο μέσο να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με το δελτίο του στην Ζελέζνιτσαρ έπειτα από την μεταγραφή του στην ΑΕΚ και τον εξάμηνο δανεισμό στη βοσνιακή ομάδα.

Μάλιστα το ίδιο ρεπορτάζ σημείωνε πως εγκυμονούσε ο κίνδυνος να μείνει ο ποδοσφαιριστής ανενεργός μέχρι το καλοκαίρι, κάτι που συν τω χρόνω αποδείχτηκε πως ήταν…παραμύθι της χαλιμάς.

Και το λέμε αυτό, διότι ο Σαμπανάτζοβιτς – junior παίρνει κανονικότατα χρόνο συμμετοχής, έχοντας αγωνιστεί στα τελευταία παιχνίδια της Ζελέζνιτσαρ κόντρα σε Ραντνίκ (24/2), Μλάντοστ (3/3) και Σλόμποντα (9/3) και μάλιστα και στα τρία ματς έπαιξε για 90λεπτα.

Στο κοντέρ του υπάρχουν 21 συμμετοχές και 1 γκολ την τρέχουσα σεζόν και ήταν και παραμένει μια από τις βασικές μονάδες της βοσνιακής ομάδας. Και το σίγουρο πλέον είναι πως ο παίκτης θα μετακομίσει το προσεχές καλοκαίρι στα Σπάτα για να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, προερχόμενος από μια «γεμάτη» σεζόν με την Ζελέζνιτσαρ.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ – ΠΗΓΗ: «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ»

 

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Εφόσον χρησιμοποιείτε το web-site μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookie απο εμάς.Αποδοχή