Νέα
Τα «Ιουλιανά» του Πόνσε

Τι μεταφέρει ο πατέρας του Εζεκιέλ Πόνσε στο στενό περιβάλλον του σχετικά με το μέλλον του γιου του.

Εδώ ο Πόνσε, εκεί ο Πόνσε, τι φανέλα ποιας ομάδας θα φοράει τη νέα σεζόν ο Πόνσε;

Της ΑΕΚ που θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να «δέσει» στα Σπάτα τον πρώτο (φετινό) σκόρερ της;

Μήπως της Ρόμα, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020, ή ενδεχομένως κάποιου άλλου κλαμπ, που θα προχωρήσει στην αγορά των δικαιωμάτων του από τους «τζιαλορόσι»;

Μια φορά, στο στενό περιβάλλον του Αργεντινού παιχταρά, έχουν να λένε πως έρχεται ένα μακρύ και «καυτό» καλοκαίρι.

Ο Ντάνιελ Πόνσε, πατέρας του 22χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος λειτουργεί και ως μάνατζερ του, έχει να λέει τελευταία στις οφ δε ρέκορντ συζητήσεις του, πως το τοπίο σχετικά με την ομάδα στην οποία θα αγωνίζεται ο γιος του την επόμενη σεζόν θα ξεκαθαρίσει Ιούλη μήνα!

Η πλευρά του Πόνσε εκτός από την πρόταση της ΑΕΚ για την επέκταση της συνεργασίας τους, αναμένει και την απόφαση της Ρόμα, με την οποία υπάρχει συμβόλαιο που «τρέχει» για έναν ακόμα χρόνο.

Ο Ντάνιελ Πόνσε εκτιμά πως ο νέος προπονητής των «τζιαλορόσι» (όποιος κι αν είναι αυτός) ορμώμενος από την «διαβολεμένη» σεζόν και τα 19 γκολ που έχει σημειώσει ο 22χρονος επιθετικός με τη φανέλα της ΑΕΚ, το λιγότερο που θα κάνει θα είναι να τον τσεκάρει στην καλοκαιρινή προετοιμασία.

Από την στιγμή που στο στρατόπεδο της Ρόμα αποφασίσουν να περάσουν από τη διαδικασία των καλοκαιρινών test events των Πόνσε, αυτομάτως θα πάει πίσω η απόφασή του σχετικά με το μέλλον του.

Και για αυτό άλλωστε, ο πατέρας του ποδοσφαιριστή προβλέπει πως το καλοκαίρι θα είναι μακρύ (και «καυτό») θεωρώντας πως το μέλλον του γιου του εξαρτάται (και) από το report των «τζιαλορόσι» σχετικά με την παραμονή ή όχι στο ρόστερ τους εν όψει της νέας περιόδου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ – ΠΗΓΗ: «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ»

 

 

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Εφόσον χρησιμοποιείτε το web-site μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookie απο εμάς.Αποδοχή