Νέα
Τα «τρελά» λεφτά και οι δεύτερες (κινέζικες) σκέψεις του Μπεργκ

Η Μπεϊζίνγκ Γκουάν βάζει στην «πρίζα» τον Παναθηναϊκό και δημιουργεί προβληματισμούς στον Σουηδό φορ.

Σε…αναμμένα κάρβουνα κάθονται στον Παναθηναϊκό, απ΄την στιγμή που η κινέζικη Μπεϊζίνγκ Γκουοάν άρχισε να σκαλίζει τον φάκελο του Μάρκους Μπεργκ και των συμβολαιογραφικών όρων της συνεργασίας του με το «τριφύλλι».

Βλέπετε, κοτζάμ Κινέζοι είναι αυτοί, όχι παίξε – γέλασε. Εστω κι αν επί του παρόντος δεν υπάρχει ακόμη επίσημη πρόταση και τα πάντα κινούνται σε διερευνητικό επίπεδο.

Μια φορά τα δέκα εκατομμύρια ευρώ της ρήτρας εξαγοράς (buy out) που υπάρχει στο νέο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή και η οποία ενεργοποιείται μόνο για πρόταση από σύλλογο του εξωτερικού, ασφαλώς τα΄χουν για…πλάκα οι Κινέζοι οι οποίοι το «φυσάνε» το χρήμα.

Για να καταλάβετε, λίγο πριν τα Χριστούγεννα η Τιαντζίν Γκουανζιάν βρέθηκε σε συζητήσεις με την Μπενφίκα για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Κώστα Μήτρογλου.

Η κινέζικη ομάδα έφτασε στο σημείο να προσφέρει μέχρι και 25 εκατομμύρια ευρώ (!) για τον Ελληνα διεθνή επιθετικό, με τους «Αετούς» ωστόσο να μην…ζαλίζονται και να μην πέφτουν ούτε ευρώ πιο χαμηλά από την ρήτρα – μαμούθ των 45 εκατομμυρίων ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιό του ποδοσφαιριστή.

Στην προκειμένη περίπτωση πάντως οι Κινέζοι μπορούν να ολοκληρώσουν το deal με τον Μπεργκ με πολύ χαμηλότερο αντίτιμο, φτάνει βεβαίως να συμφωνήσουν στο οικονομικό με την πλευρά του Σουηδού επιθετικού.

Και μπορεί σε πρώτο χρόνο να κυκλοφόρησε πως ο Μπεργκ δεν φαίνεται διατεθειμένος να φύγει από την Αθήνα και να εγκατασταθεί στο Πεκίνο απ΄την στιγμή που ο ίδιος και η οικογένειά του απολαμβάνουν την ζωή στην Ελλάδα.

Ωστόσο κάτι τα «τρελά» λεφτά που δύναται να προσφέρουν οι Κινέζοι και κάτι οι τελευταίες αναταράξεις εντός των «πράσινων τειχών», τον οδηγούν σε δεύτερες σκέψεις αναφορικά με το μέλλον του της συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό.

ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ FORZA – ΣΤΗΛΗ “NON PAPER”

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Εφόσον χρησιμοποιείτε το web-site μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookie απο εμάς.Αποδοχή