Νέα
Το...ξενέρωμα του Μπάκου στην Τρίπολη

Εδώ ο Μπάκος, εκεί ο Μπάκος, πού είναι ο Μπάκος;…

Επιλεκτικές εμφανίσεις πραγματοποιεί ο συνιδιοκτήτης του Αστέρα Τρίπολης στα παιχνίδια της αρκαδικής ομάδας τα τελευταία χρόνια. Οι παρουσίες του δεν έχουν την συχνότητα άλλων ετών. Και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε.

Τότε που μαζί με τον «συμπαίκτη» Γιάννη Καϋμενάκη μοίραζαν στην μέση τα παιχνίδια του Αστέρα και γενικότερα τις επισκέψεις στην Τρίπολη, δεδομένου πως αμφότεροι διατηρούν την έδρα των επιχειρήσεων τους στο Ντουμπάι.

Σύμφωνα με όσα ψιθυρίζονται στα ψαγμένα στέκια της Πλατείας Άρεως στην Τρίπολη, απ΄την στιγμή που ο Μπάκος είδε το όνομά του να συμπεριλαμβάνεται στη μακρά λίστα των κατηγορούμενων του “Koriopolis” φέρεται να έπεσε κατακόρυφα ο δείκτης του ενθουσιασμού του και άρχισαν να αραιώνουν και οι εμφανίσεις του στα παιχνίδια και στις προπονήσεις του Αστέρα.

Εν ολίγοις το πήρε πολύ βαριά, ή αν θέλετε ξενέρωσε και μέχρι ωσότου ξεκαθαρίσει αυτή η ιστορία στις δικαστικές αίθουσες, έχει κάνει…πάσα τον πρώτο ρόλο στην ομάδα της Τρίπολης στον συνεταίρο του Γιάννη Καϋμενάκη.

ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ FORZA – ΣΤΗΛΗ “NON PAPER”

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Εφόσον χρησιμοποιείτε το web-site μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookie απο εμάς.Αποδοχή