Η πιάτσα των ατζέντηδων
Ο δημοφιλής Πέτερσον, η ΑΕΚ και το δεύτερο ελληνικό…like!

Ασφαλώς και δεν θα πρέπει να προκαλεί έκπληξη τυχόν ενδιαφέρον και δεύτερης ελληνικής ομάδας για τον Κρίστοφερ Πέτερσον, όπως κυκλοφορεί εσχάτως στη μανατζερική πιάτσα.

Ουκ ολίγες οι περιπτώσεις παικτών στο πρόσφατο και μακρινό παρελθόν, στους οποίους εστίασε η ΑΕΚ και συν τω χρόνω απασχόλησαν και άλλες ομάδες…by Greece.

Γιατί το ίδιο να μην συμβεί και με τον διεθνή Σουηδό εξτρέμ της Χέρακλες, ο οποίος θεωρείται μια εξαιρετική περίπτωση από όλες τις απόψεις;

Μια φορά, ο εκπρόσωπος του παίκτη, Χασάν Τσετίνκαγια διατηρεί αρκετά…κανάλια στη χώρα μας και ασφαλώς δεν χρειάζονται πολλοί τρίτοι ενδιάμεσοι και μεσάζοντες προκειμένου να έρθει κάποιος σε απευθείας επικοινωνία μαζί του.

Παρεμπιπτόντως, να θυμίσουμε πως κάτω από την μανατζερική…στέγη του Τούρκου agent και του γραφείου «HCM Sports Management», βρίσκονται άλλοι δύο Σουηδοί παίκτες που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα οι Ντάνιελ Λάρσον (Άρης) και Ματίας Γιόχανσον (Παναθηναϊκός).  

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ – ΠΗΓΗ: «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ»

 

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Εφόσον χρησιμοποιείτε το web-site μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookie απο εμάς.Αποδοχή