Η πιάτσα των ατζέντηδων
Το κανάλι της ΑΕΚ με τον Μίνο Ραϊόλα

Το περασμένο καλοκαίρι ο διάσημος ατζέντης Μίνο Ραϊόλα μπήκε στη…ζωή της ΑΕΚ, λόγω του focus των «κιτρινόμαυρων» στον Λουτσιάνο Νάρσινγκ.

Ο Ολλανδός εξτρέμ της Σουόνσι ανήκει στο πελατολόγιο του Ιταλού agent και έτσι υπήρξε ανοιχτό κανάλι των «κιτρινόμαυρων» με το γραφείο του Ραϊόλα. Εσχάτως και σύμφωνα με όσα αλίευσε η «ΩΡΑ» από την μανατζερική πιάτσα, στην ΑΕΚ έχουν τις τελευταίες ημέρες νέες επαφές με τον εν λόγω μάνατζερ.

Όχι φυσικά για τον Νάρσινγκ, αλλά για άλλον ποδοσφαιριστή, ο οποίος συνεργάζεται με τον μάνατζερ που έχει χτίσει τον δικό του μύθο και αποτελεί έναν από τα πιο «βαριά» ονόματα στο χώρο του.

Όπως χαρακτηριστικά λέγεται για τον agent των Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, Πολ Πογκμπά, Μάρκο Μπαλοτέλι και άλλων σπουδαίων πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών, είναι ο μάνατζερ που μισούν οι ομάδες που τον έχουν απέναντί τους και λατρεύουν οι σύλλογοι που τον έχουν δίπλα τους.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ – ΠΗΓΗ: «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ»

 

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Εφόσον χρησιμοποιείτε το web-site μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookie απο εμάς.Αποδοχή