Η πιάτσα των ατζέντηδων
Τo νέο (ηχηρό) απόκτημα του agent Χαριστέα

 

Μεγαλώνει πελατολόγιο του agent, Άγγελου Χαριστέα. Σιωπηρά και αθόρυβα, ο άλλοτε διεθνής ποδοσφαιριστής προσθέτει νέα μέλη κάτω από την μανατζερική στέγη του.  Παίκτες όλων των κατηγοριών και διαφόρων τιμών.

Μια φορά, το μεγάλο «μπαμ» θα ακουστεί όταν…σκάσει η συνεργασία του με πρωτοκλασάτο - ξένο – σουπερλιγκάτο παίκτη.  Συνεργασία που θα προκαλέσει αίσθηση και θα σηκώσει μεγάλη…σκόνη στην πιάτσα των ατζέντηδων και όχι μόνο.

 Βλέπετε, ο ξένος ποδοσφαιριστής που ε-ε-έρχεται, διαθέτει πλούσια διαδρομή στα γήπεδα και συγκαταλέγεται στους κορυφαίους του πρωταθλήματος.  

Η πολύχρονη φιλία του με τον «Χάρι» και το γεγονός πως στο παρελθόν ο άλλοτε διεθνής ποδοσφαιριστής είχε βάλει ένα χεράκι για την μεταγραφή του σε κλαμπ του εξωτερικού, παίζουν σημαντικό ρόλο για τον…γάμο μεταξύ των δύο πλευρών, που όπως προαναφέραμε βρίσκεται στα σκαριά κι είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί. 

Ο «αρραβώνας» έχει ήδη γίνει και το μόνο που απομένει πλέον, είναι να ανέβουν ο agent Χαριστέας και ο ποδοσφαιριστής και τα σκαλιά της εκκλησίας.   

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ – ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “FORZA” - ΣΤΗΛΗ: “NON PAPER” 

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Εφόσον χρησιμοποιείτε το web-site μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookie απο εμάς.Αποδοχή