Η πιάτσα των ατζέντηδων
To νέο…ραντεβού Μαρινάκη - Ουσίγιος

Με αγκαλιές και φιλιά έριξαν οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Μάριο Ουσίγιος τους τίτλους τέλους στη μεταξύ τους συνεργασία υπό την σκέπη του Ολυμπιακού.

Ο μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής των «ερυθρόλευκων» επισκέφτηκε το βράδυ της Τρίτης (10/10) την προεδρική σουίτα στο «Γ. Καραϊσκάκης» - όπως αποκάλυψε ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - στο περιθώριο της αναμέτρησης της Εθνικής μας ομάδας κόντρα στο Γιβραλτάρ.

«Θέλω να σε ευχαριστήσω για την άψογη συνεργασία μας. Το τηλέφωνό μου και η πόρτα μου θα είναι πάντα ανοιχτή για σένα και τον Ολυμπιακό» ήταν τα λόγια που μετέφερε ο Ουσίγιος στον μεγαλομέτοχο της πειραϊκής ΠΑΕ ο οποίος από την πλευρά του ευχαρίστησε τον Αργεντινό για τις υπηρεσίες που προσέφερε στους «Ερυθρόλευκους» τους τέσσερις μήνες της θητείας του στο λιμάνι.

Μια φορά στην πιάτσα των ατζέντηδων λέγεται πως οι δρόμοι των δύο ανδρών παίζει να συναντηθούν εκ νέου στο εγγύς μέλλον, στο πλαίσιο ενός deal που θα πραγματοποιηθεί και θα φέρει τις σφραγίδες της νέας ομάδας (Μάλαγα) του Ουσίγιος και του Ολυμπιακού.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Εφόσον χρησιμοποιείτε το web-site μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookie απο εμάς.Αποδοχή