Πληροφοριοδότης
Πάγκος by USA για τον Γρηγορίου!

To ταξίδι και οι συζητήσεις του 44χρονου κόουτς στην άλλη άκρη του Ατλαντικού – Γράφει ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ».

Εδώ ο Γρηγορίου, εκεί ο Γρηγορίου, σε ποιον πάγκο θα κάθεται ο κόουτς – Γρηγορίου εν όψει της νέας σεζόν;… Εδώ σας θέλω, ή αλλιώς, εδώ αρχίζουν τα δύσκολα.

Μπορεί ο 44χρονος κόουτς να μην κατάφερε να οδηγήσει τον Πανιώνιο στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος και κατ΄επέκταση στα ευρωπαϊκά εισιτήρια εν όψει της νέας σεζόν, ωστόσο τηρουμένων των αναλογιών και των συνθηκών που επικρατούν στη (μνημονιακή) ομάδα της Νέας Σμύρνης, το πρόσημο της θητείας στην πλατεία - κατά πολλούς – βγαίνει θετικό.

Και σε κάθε περίπτωση, η μετοχή του στο εγχώριο χρηματιστήριο κινείται σε καλά επίπεδα, κρίνοντας από την «παρέλαση» του ονόματος του σε Θεσσαλονίκη (Άρης), Λιβαδειά (Λεβαδειακός) και Δράμα (Δόξα Δράμας).

Εσχάτως μάλιστα, ο μεγαλομέτοχος της Δόξας Γιάννης Μπύρος εξέφρασε την επιθυμία της συνεργασίας με τον κόουτς Γρηγορίου μέσω ενός κλειστού συμβολαίου διάρκειας 3 ετών (!), ποντάροντας όχι μόνο στην οικονομική άνεση που τον χαρακτηρίζει, αλλά και στο γεγονός πως ο διακαής προπονητικός πόθος του έλκει την καταγωγή του από την Δράμα.

Επί του παρόντος πάντως, ο Γρηγορίου κρατά κλειστά τα χαρτιά του αναφορικά με τα επόμενα προπονητικά βήματά του.

Κι έχει τους λόγους του, δεδομένου πως από χθες πέρασε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Ο Έλληνας τεχνικός βρίσκεται στις ΗΠΑ, όπου και θα παραμείνει για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

«Σκαλίζοντας» μάλιστα πιο βαθιά το συγκεκριμένο ταξίδι στην Αμερική, έμαθα πως θα έχει και επαγγελματικό χαρακτήρα, υπό την έννοια πως θα υπάρξουν συζητήσεις με ομάδες για την μεταξύ τους συνεργασία εν όψει της νέας σεζόν!

Και έτσι και προκύψει deal (by USA), τότε αυτομάτως θα μείνουν στα κρύα του λουτρού ο Μπύρος και οι υπόλοιπες ομάδες που διατηρούν στην προπονητική ατζέντα τους αυτή την περίοδο το όνομα του Μιχάλη Γρηγορίου.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Εφόσον χρησιμοποιείτε το web-site μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookie απο εμάς.Αποδοχή