Πληροφοριοδότης
Ο Σπιριντόνοβιτς και ο Άρης!

O νέος εκπρόσωπος του Αυστριακού μέσου και το κανάλι με τον Καρυπίδη.

Μάλλιασε» το πληκτρολόγιο της στήλης, να γράφει ξανά και ξανά και ξανά, πως ο Σρνταν Σπιριντόνοβιτς παρουσιάζεται φουλ ξενερωμένος στον Πανιώνιο, έπειτα από εκείνη την υπόθεση με την προσφυγή εις βάρος της νεοσμυρνιώτικης ομάδας.

Ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός δεν είναι ο…ίδιος παίκτης και δείχνει αυτό που λέμε «φευγάτος».

Το συμβόλαιο του Σπιριντόνοβιτς με τον Πανιώνιο λήγει το καλοκαίρι του 2020 και μένει να φανεί πως μπορεί να βγει το (πρόωρο) διαζύγιο. Πολλά περισσότερα ασφαλώς θα έχει κατά νου επί του θέματος ο νέος εκπρόσωπος του 25χρονου ποδοσφαιριστή.

Ο agent Ίλια Ίβιτς ανέλαβε τα μανατζερικά δικαιώματά του και μένει να φανεί τι προτίθεται να κάνει με τον Αυστριακό παίκτη ο οποίος πολύ δύσκολα θα συνεχίσει να πίνει τον καφέ του στην πλατεία και την επόμενη σεζόν.

Κάτι θα μπορούσε να γίνει με τον Άρη και την μετακόμιση του «Σπίρι» στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό των «κιτρίνων». Φτάνει βεβαίως ο Πανιώνιος να είναι λογικός στις απαιτήσεις του και να μην ζητήσει χρήματα που δεν μπορούν να πληρώσει ο Άρης.

Μην ξεχνάμε πως ο agent Ίβιτς διατηρεί πολύ καλή σχέση με τον μεγαλομέτοχο των «κιτρίνων», Θεόδωρο Καρυπίδη και διαχρονικά έχουν ανοιχτή γραμμή. Και το στυλ του Σπιριντόνοβιτς μάλλον «κολλάει» με τον τύπο των παικτών που αρέσουν στον Σάββα Παντελίδη.

Το σίγουρο πάντως είναι πως έρχεται «καυτό» καλοκαίρι για τον Σπιριντόνοβιτς και συζητήσεις με αρκετές ομάδες για την αποχώρησή του από τον Πανιώνιο, ένα χρόνο πριν από την λήξη του συμβολαίου του με την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ – ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» - ΣΤΗΛΗ: «Ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» 

 

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Εφόσον χρησιμοποιείτε το web-site μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookie απο εμάς.Αποδοχή