Πληροφοριοδότης
Το «game over» του Μουνιέ

Ο Δώνης έδειξε την πόρτα της εξόδου στον Γάλλο μεσοεπιθετικό του Παναθηναϊκού και επιβεβαίωσε πλήρως όσα έγραφε δύο μήνες νωρίτερα ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ».

Μήνα Φεβρουάριο έδειχνε το ημερολόγιο, όταν ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» προανήγγειλε το πρόωρο τέλος του Αντονί Μουνιέ στον Παναθηναϊκό.

«H φτωχή προσφορά του Γάλλου μεσοεπιθετικού τον οδηγεί ολοταχώς προς την πόρτα της εξόδου» έγραφε επί λέξει η στήλη για τον 31χρονο παίκτη, που δεν κατάφερε να κάνει την διαφορά την φετινή σεζόν στο «τριφύλλι» και ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς.

Κι όλα αυτά, την στιγμή που οι ετήσιες απολαβές του στο «τριφύλλι» φτάνουν τις 425.000 ευρώ!

Πολλά χρήματα για τον «μνημονιακό» Παναθηναϊκό, που σε καμία περίπτωση δεν συμβαδίζουν με την αγωνιστική προσφορά του ποδοσφαιριστή στο χορτάρι.

Να θυμίσουμε πως ο Μουνιέ έμεινε το περασμένο καλοκαίρι παρά τις μεγάλες αλλαγές που συντελέστηκαν στο ρόστερ και την κατακόρυφη μείωση του μπάτζετ, από την στιγμή που οι Δώνης και Νταμπίζας έκριναν πως θα μπορούσε να έχει κομβικό ρόλο στη νέα ομάδα και θα βοηθούσε τους νεαρούς παίκτες με την εμπειρία και την ποιότητά του.

Συν τω χρόνω, δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει την ψήφο εμπιστοσύνης που έλαβε και εσχάτως ήρθε επί της ουσίας να επιβεβαιώσει και ο Γιώργος Δώνης με ανοιχτά μικρόφωνα και κάμερες πως το καλοκαίρι θα χωρίσουν οι δρόμοι του με τον Παναθηναϊκό.

«Είναι καλός παίκτης, αλλά φέτος είχε πολλούς τραυματισμούς και δεν έδωσε αυτά που θα ήθελε και που θέλαμε», ήταν η ατάκα του Γιώργου Δώνη στην «Αθλητική Κυριακή» που εν ολίγοις έρχεται να…τελειώσει τον Μουνιέ και να επιβεβαιώσει όσα έγραφε η στήλη που διαβάζετε πριν από δύο μήνες.

Ο Μουνιέ των 425.000 ευρώ και της φτωχής προσφοράς αποτελεί πολυτέλεια για τον μνημονιακό Παναθηναϊκό, όπου και το τελευταίο ευρώ μετράει, υπολογίζεται και δεν…περισσεύει.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ – ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» - ΣΤΗΛΗ: «Ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ»   

 

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Εφόσον χρησιμοποιείτε το web-site μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookie απο εμάς.Αποδοχή