Πληροφοριοδότης
Άκυρο για Πάμπλο Γκαρσία και Ξάνθη

Γιατί δεν είναι πρόσφορο το έδαφος της συνεργασίας του Ουρουγουανού κόουτς με την ομάδα της Θράκης.

«Καυτό» καλοκαίρι έρχεται στην Ξάνθη. Σε όλα τα επίπεδα. Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η επόμενη μέρα της θρακιώτικης ΠΑΕ, από την στιγμή που ο Χρήστος Πανόπουλος κάνει πράξη την επιθυμία του (όπως την εκφράζει κατ΄επανάληψη τα τελευταία χρόνια) και περάσει την πόρτα της εξόδου.

Ο νέος ιδιοκτήτης – μεγαλομέτοχος θα κληθεί να «χτίσει» την ομάδα της επόμενης χρονιάς, βάζοντας την προσωπική του υπογραφή στις επιλογές που θα γίνουν για τον πάγκο και το έμψυχο δυναμικό.

Ο Μίλαν Ράσταβατς δεν θα συνεχίσει στην Ξάνθη από την στιγμή που ο Πανόπουλος παραδώσει το πακέτο των μετοχών και νέος προπονητής θα πάρει την θέση του.

Ποιος θα είναι αυτός; Η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες ημέρες βοά ο τόπος πως ο Πάμπλο Γκαρσία παίζει δυνατά για τον πάγκο της Ξάνθης.

Ο Ουρουγουανός κόουτς έχει να επιδείξει μια άκρως επιτυχημένη δουλειά στις ομάδες Νέων του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που κυκλοφόρησαν, ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα που θα τον φέρει στην Ξάνθη και στον πάγκο μιας σουπερλιγκάτης ομάδας.

Η στήλη «σκάλισε» μεταξύ Τούμπας και Ξάνθης προκειμένου να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει και κατά πόσον ο Πάμπλο Γκαρσία μπορεί να αποτελέσει τον επόμενο κόουτς του συλλόγου της Θράκης. Σύμφωνα με όσα «αλιεύσαμε» από ιαματικές πηγές, δύσκολα ο Ουρουγουανός θα είναι ο επόμενος προπονητής της Ξάνθης.

Για δύο λόγους.

Ο πρώτος έχει να κάνει με το γεγονός πως υπάρχει κόσμος που δεν θα ήθελε να «συνδεθεί» η νέα τάξη πραγμάτων στην Ξάνθη με τον ΠΑΟΚ. Για ευνόητους λόγους.

Όσο για το δεύτερο λόγο;

Όταν κι όποτε ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποχωρήσει από τον πάγκο του ΠΑΟΚ, ο Πάμπλο Γκαρσία θα παίξει δυνατά για αντικαταστάτης του Ρουμάνου κόουτς και συνεπώς μπορεί να περιμένει όντας μέσα στην οικογένεια.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ – ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» - ΣΤΗΛΗ: «Ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ»  

 

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Εφόσον χρησιμοποιείτε το web-site μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookie απο εμάς.Αποδοχή