Πληροφοριοδότης
Ξένος και rookie κόουτς για τον Αστέρα Τρίπολης!

Έρχονται σαρωτικές αλλαγές στον πάγκο και το έμψυχο δυναμικό της αρκαδικής ομάδας εν όψει της νέας σεζόν.

«Τέτοια χρονιά να φύγει και να μην ξανάρθει». Αυτό είναι το κεντρικό μότο στον Αστέρα Τρίπολης, λίγες ημέρες μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της τρέχουσας σεζόν.

Οι Αρκάδες παρέμειναν στην…πρίζα μέχρι και την τελευταία αγωνιστική, εξασφαλίζοντας την σωτηρία τους στο φινάλε του πρωταθλήματος. Κι αυτό είναι κάτι που δεν συμβάδισε σε καμία περίπτωση με τους υψηλούς στόχους που είχαν μπει στο ξεκίνημα της σεζόν και έφταναν μέχρι την ευρωπαϊκή έξοδο.

Ασφαλώς το τέλος καλό, όλα καλά, από την στιγμή που ο Αστέρας απέφυγε τα χειρότερα, δεν είναι αρκετό για να χρυσώσει το χάπι.

Οι διοικούντες την ΠΑΕ είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε σαρωτικές αλλαγές και να αλλάξουν πολλά πράγματα, στην προσπάθειά τους η ομάδα να δείξει το καλό της πρόσωπο τη νέα σεζόν και να αποφύγει τις φετινές περιπέτειες.

Οι εκκαθαρίσεις στο έμψυχο δυναμικό θα είναι πολλές και θα κρύβουν εκπλήξεις. Την πόρτα της εξόδου θα περάσουν όχι μόνο παίκτες που λήγουν τα συμβόλαιά τους το καλοκαίρι, αλλά και ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαια και για την επόμενη σεζόν.

Ο Γιώργος Παράσχος παρά την εκτίμηση που τρέφουν οι άνθρωποι του Αστέρα στο πρόσωπό του δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας. Κι αυτό είναι κάτι που θα οριστικοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.

Όσο για τον αντικαταστάτη του;

Επιθυμία των Αρκάδων είναι να παραδώσουν την σκυτάλη σε έναν ξένο τεχνικό, ο οποίος μάλιστα δεν θα διαθέτει ελληνική προϋπηρεσία και θα είναι rookie στη χώρα μας. Ίσως μάλιστα η επίσκεψη του τεχνικού διευθυντή, Νίκου Γαλανακόπουλου στην Ισπανία, εκτός από το scouting report για παίκτες να περιλαμβάνει και κάποιο τετ α τετ με υποψήφιο τεχνικό.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ – ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» - ΣΤΗΛΗ: «Ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ»  

 

 

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Εφόσον χρησιμοποιείτε το web-site μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookie απο εμάς.Αποδοχή