Πληροφοριοδότης
Τουρκία καλεί Βαρέλα!

Τα χρήματα που προσφέρουν από τη γειτονική χώρα στον στόπερ του ΠΑΟΚ και τον εκπρόσωπό του.

Το γιοφύρι της Άρτας θυμίζει το νέο συμβόλαιο του Φερνάντο Βαρέλα με τον ΠΑΟΚ. Ολημερίς το χτίζανε, το βράδυ γκρεμιζόταν!

Παρά το γεγονός πως το συγκεκριμένο πρότζεκτ δουλεύεται εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα από τους Θεσσαλονικείς, εξέλιξη μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει.

Όπως έγραψε προ ημερών η στήλη, στη μανατζερική πιάτσα λέγεται πως η δουλειά πάει να στραβώσει λόγω της υψηλής προμήθειας που δεν δείχνουν «ζεστοί» στον ΠΑΟΚ να πληρώσουν στον μάνατζερ του Βαρέλα.

Και η αλήθεια είναι πως στον ΠΑΟΚ παρά το γεγονός πως βάζουν το χέρι βαθιά στην τσέπη για μεταγραφές και ανανεώσεις, όλο κι έχουν ένα θέμα με τις (υψηλές) προμήθειες των ατζέντηδων.

Σε κάθε περίπτωση πάντως η υπόθεση δεν έχει κλείσει αρνητικά, με τις δύο πλευρές να εξακολουθούν να βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή. Και σίγουρα μετά τον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, το θέμα θα παρουσιάσει εξέλιξη.

Μια φορά, ο εκπρόσωπος του Βαρέλα κάθε άλλο παρά με σταυρωμένα τα χέρια κάθεται αυτή την περίοδο. Ο agent Τεσέιρα μιλάει και με άλλες ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον 31χρονο στόπερ.

Σύμφωνα με όσα…αλίευσε η στήλη από Τουρκία μεριά, στη γειτονική χώρα υπάρχει κλαμπ που προσφέρει ένα πρώτης τάξεως συμβόλαιο στον αμυντικό από το Πράσινο Ακρωτήρι.

Μεταξύ άλλων μάλιστα, αυτό περιλαμβάνει ένα εκατομμύριο (cash) πριμ υπογραφής στον παίκτη και 500.000 ευρώ προμήθεια στον μάνατζερ του! Κι αυτά τα χρήματα όπως είναι άλλωστε φυσιολογικό, εσχάτως βάζουν σε σοβαρές σκέψεις τον Βαρέλα και τον μάνατζερ του σχετικά με την προοπτική μετακόμισης στην Τουρκία.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ – ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» - ΣΤΗΛΗ: «Ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ»   

 

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Εφόσον χρησιμοποιείτε το web-site μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookie απο εμάς.Αποδοχή