Πληροφοριοδότης
Ένας Γερμανός για «αντι – Άγγελος» στην Εθνική ομάδα!

Το βιογραφικό που κυκλοφορεί (και αρέσει) στους διαδρόμους της ΕΠΟ.

Μπορεί να έχει καταλαγιάσει η σκόνη που σηκώθηκε έπειτα από τις δύο σερί ήττες της Εθνικής ομάδας από Ιταλία και Αρμενία, ωστόσο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και στους διαδρόμους των γραφείων της ΕΠΟ δίνουν και παίρνουν οι συζητήσεις σχετικά με το μέλλον του Άγγελου Αναστασιάδη. Ο Μακεδόνας κόουτς μένει μέχρι να φύγει σύμφωνα με όσα γράφαμε προ ημερών σε αυτήν εδώ την στήλη.

«Μένει, μέχρι να φύγει ο Άγγελος Αναστασιάδης από την Εθνική ομάδα.Το κλίμα για τον ομοσπονδιακό τεχνικό είναι αυτό που λέμε… «βαρύ κι ασήκωτο» έπειτα και από την «σφαλιάρα» από την Αρμενία» γράφαμε επί λέξεις στο σχετικό ρεπορτάζ και προσθέταμε:

«Κι όσο κι αν ο Βαγγέλης Γραμμένος θα ήθελε να μην οδηγηθεί στην αντικατάστασή του Μακεδόνα κόουτς, στο τέλος θα υποχρεωθεί να το κάνει.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα συνέλαβαν οι κεραίες της στήλης, εσχάτως κυκλοφορεί στα γραφεία της ΕΠΟ ένα βιογραφικό ξένου τεχνικού που αρέσει σε πολλούς, αν όχι σε όλους όσους το παρέλαβαν και του έριξαν μια ματιά.

Κι αυτό σημαίνει επί της ουσίας πως αυτομάτως ο συγκεκριμένος κόουτς βάζει ισχυρή υποψηφιότητα για τον πάγκο της «γαλανόλευκης» για την μετά – Άγγελου εποχή».

Αυτά γράφαμε και «σκαλίζοντας» το θέμα ακόμα πιο βαθιά αλιεύσαμε πως ο κόουτς που αρέσει δεν είναι ο Λάσλο Μπόλονι – όπως κυκλοφόρησε τελευταία – αλλά ένας κόουτς by Germany.

Τι πράγμα;

Αν ο συγκεκριμένος κόουτς έχει συστατική επιστολή του τεράστιου Ότο Ρεχάγκελ; Ε αυτό είναι κάτι που σηκώνει έρευνας και δυνατού ρεπορτάζ.

To be continued…

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ – ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» - ΣΤΗΛΗ: «Ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ»

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Εφόσον χρησιμοποιείτε το web-site μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookie απο εμάς.Αποδοχή