Πληροφοριοδότης
Super deal made in England!

Ξένος και πρωτοκλασάτος σουπερλιγκάτος παίκτης υποψήφιος για την Premier League – Διαβάστε στον «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ».  

Eκτός από τον Ελαμπντελαουί υπάρχει και δεύτερος σουπερλιγκάτος παίκτης – σύμφωνα με όσα συνέλαβαν οι κεραίες της στήλης -  που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αγγλικής ομάδας.

Πρόκειται για ξένο (πρωτοκλασάτο) ποδοσφαιριστή ο οποίος βγάζει τον άρτο τον επιούσιο στη χώρα μας. Ο σύλλογος που κάνει homework και όχι μόνο για λογαριασμό του, αγωνίζεται στην κορυφαία κατηγορία (Premier League) στην «Μέκκα του ποδοσφαίρου».

Μεταξύ των δύο πλευρών και της σουπερλιγκάτης ομάδας που διατηρεί τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή υπάρχουν ανοιχτά κανάλια εδώ και κάτι ημέρες, χωρίς να διαρρεύσει το παραμικρός προς τα έξω.

Μάλιστα η αγγλική ομάδα έχει περάσει και στο…παρασύνθημα της υπόθεσης, ρίχνοντας συγκεκριμένο νούμερο στο τραπέζι για την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή με τις συζητήσεις να κορυφώνονται κάτω από απόλυτη μυστικότητα.

Και στην προκειμένη περίπτωση οι δύο ομάδες και εν πάση περιπτώσει όσοι συμμετέχουν στις συζητήσεις, έχουν δεσμευτεί για την απόλυτη προστασία του θέματος, χωρίς καμία διαρροή που θα εγκυμονούσε σοβαρούς κινδύνους αναφορικά με την δημοσιοποίηση της υπόθεσης.

Τα super deals, αγαπούν τη μεγάλη σιωπή.

To be continued…

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Εφόσον χρησιμοποιείτε το web-site μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookie απο εμάς.Αποδοχή