Πληροφοριοδότης
Ο νέος «καπετάνιος» του ΟΦΗ, το delivery για μεθυσμένους (!) και το βίντεο κλιπ! (vid)

Και το όνομα αυτού, Φώτης Τσάλος. Ο εν λόγω επιχειρηματίας αποτελεί το νέο πρόεδρο του ΟΦΗ, έπειτα από τον «ανασχηματισμό» που έλαβε χώρα στο διοικητικό συμβούλιο της κρητικής ΠΑΕ.

Ο καινούργιος πρόεδρος έχει προϋπηρεσία στο χώρο του ποδοσφαίρου με παλαιότερη θητεία στην Χερσόνησο, ενώ το όνομά του έκανε τον γύρο της Ελλάδας προ ημερών - λίγο πριν από την… μεταγραφή του στον ΟΦΗ -  έχοντας εμπνευστεί την επιχειρηματική ιδέα της χρονιάς!

Ποια ήταν αυτή;… Μια πρωτότυπη κίνηση με στόχο την αύξηση των κερδών του στο νυχτερινό μαγαζί διασκέδασης («Live Music Club») που διατηρεί…

Τι σκέφτηκε ο επιχειρηματίας;…

Όταν κάποιος πελάτης έχει πιει αρκετά και δεν μπορεί να οδηγήσει, να έχει ένα αυτοκίνητο με οδηγό να τον πηγαίνει στο σπίτι του, στυλ… delivery! Ετσι και ο πελάτης θα πίνει άφοβα τα ποτάκια του και το μαγαζί θα κερδίζει σε έσοδα!  

Παρεμπιπτόντως, ο νέος πρόεδρος του ΟΦΗ φημίζεται για το χιούμορ του και δεν δίστασε να συμμετάσχει (με χορευτικές φιγούρες) στο βίντεο κλιπ που ετοίμασε για μία από τις επιχειρήσεις του.

 

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Εφόσον χρησιμοποιείτε το web-site μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookie απο εμάς.Αποδοχή