Η μπάλα στο πλεκτό
Αχ, αυτή η Κέρκυρα!

H…ζημιά των Φαιάκων στο νέο τεχνικό του Πανιωνίου Μιχάλη Γρηγορίου – Αφηγείται η «Σοφή – Γιαγιά» στη στήλη «Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΠΛΕΚΤΟ».

Μπορεί ο νέος τεχνικός του Πανιωνίου Μιχάλης Γρηγορίου να περίμενε με ανοιχτές αγκάλες τον Στέφανο Σιόντη στη Νέα Σμύρνη, κατά όπως φαίνεται όμως θα μείνει με την όρεξη. Και το λέμε αυτό, διότι ο 29χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του με την «κόμισσα».

Παρά το γεγονός πως ο παίκτης είχε προτάσεις από άλλες ομάδες, ακόμη και από συλλόγους της Κύπρου, οι Φαίακες έκαναν ρελάνς και μέσω μιας νέας προσφοράς έφτασαν στο σημείο να βρίσκονται μια ανάσα πριν από την υπογραφή νέου συμβολαίου.

Κάτι που εφόσον οριστικοποιηθεί σημαίνει πως ο κόουτς Γρηγορίου θα πρέπει να αναζητήσει αλλού τον αντικαταστάτη του Μανόλη Σιώπη ο οποίος το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από την πλατεία.

Παρεμπιπτόντως ο νέος τεχνικός του Πανιωνίου θα σβήσει – κατά τα φαινόμενα – από την μεταγραφική του ατζέντα έναν ακόμη Φαίακα. Ο λόγος για τον τερματοφύλακα Φώτη Κουτζιοβασίλη ο οποίος όπως και ο Σιόντης βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο σχετικά με την επέκταση του συμβολαίου του με την νησιώτικη ομάδα.

 

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Εφόσον χρησιμοποιείτε το web-site μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookie απο εμάς.Αποδοχή