Νέα
Όσα ξέρει ο Αλαφούζος, δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος!

Μικρό…καλάθι κρατάει ο Γιάννης Αλαφούζος σε ό,τι αφορά την τύχη που θα έχει η απόπειρα του Παναθηναϊκού να σβήσε την ποινή που του έχει επιβληθεί απ΄την UEFA και να παίξει - επιστρέψει την επόμενη σεζόν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η στήλη που διαβάζετε είχε αποκαλύψει τις σκέψεις του Γιάννη Αλαφούζου να πραγματοποιήσει επίσκεψη στα ιδιαίτερα διαμερίσματα της UEFA σε μια προσπάθεια άρσης της ευρωπαϊκής ποινής του Παναθηναϊκού.

Πρόσφατα «Mr.ΣΚΑΪ» βρέθηκε στα γραφεία της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας προκειμένου να συζητήσει κατ΄ιδίαν με τα στελέχη της για το συγκεκριμένο θέμα. Να θυμίσουμε πως με τα τωρινά δεδομένα, ο Παναθηναϊκός ακόμα κι αν κατακτήσει ένα εκ των ευρωπαϊκών εισιτηρίων, δεν θα μπορεί να αγωνιστεί - λόγω τιμωρίας - στις διοργανώσεις της UEFA την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Αλαφούζος ανέλαβε δράση και επιχείρησε μέσα από προσωπικές επαφές με αξιωματούχος της UEFA, να τους πείσει για την αναστολή της ποινής που βρίσκεται στον τρίτο και τελευταίο χρόνο της. Κι όλα αυτά, με γνώμονα την επιστροφή του συλλόγου στην κανονικότητα σε οικονομικό επίπεδο, τις πληρωμές και τις ρυθμίσεις όλων εκείνων των οφειλών που τον έριξαν στα…βράχια και προκάλεσαν την τιμωρία του.

Η UEFA θα λάβει μια τελική απόφαση για το τι μέλλει γενέσθαι το Μάιο. Η ομοσπονδία θα ανοίξει το φάκελο όπου περιλαμβάνονται όλες οι περιπτώσεις των ομάδων που είχαν τιμωρηθεί για αντίστοιχους οικονομικούς λόγους με τον Παναθηναϊκό και θα αποφασίσει εν συνεχεία πώς θα δράσει.

Μένει να φανεί κατά πόσον το γεγονός ότι οι «πράσινοι» επέστρεψαν σε περίοδο κανονικότητας όσον αφορά τα οικονομικά, θα παίξει το ρόλο του στην τελική απόφαση.

Μια φορά, ο Γιάννης Αλαφούζος κάθε άλλο παρά σούπερ αισιόδοξος για την έκβαση της υπόθεσης κρίνοντας από πληροφορίες που έφτασαν στην στήλη από το στενό περιβάλλον του και κρατάει μικρό, αν όχι πολύ μικρό…καλάθι για την απόφαση της UEFA. Όσα ξέρει ο νοικοκύρης (Αλαφούζος), δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος.   

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ – ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “FORZA” ΣΤΗΛΗ: “NON PAPER”

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Εφόσον χρησιμοποιείτε το web-site μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookie απο εμάς.Αποδοχή