Νέα
To πωλητήριο του Πανόπουλου στην Ξάνθη (μέρος 2ο)

Μπόλικη…σκόνη σήκωσε στην πόλη της Ξάνθης και γενικότερα στην ποδοσφαιρική πιάτσα, το αποκλειστικό ρεπορτάζ της στήλης την περασμένη εβδομάδα σχετικά με το πωλητήριο – έκπληξη του Χρήστου Πανόπουλου στην ομάδα της Θράκης.

Όπως αποκαλύψαμε στο μυαλό του ισχυρού άνδρα της Ξάνθης δεν έχει απλά ωριμάσει η ιδέα της αποχώρησής του από την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο, αλλά έχει βάλει πωλητήριο σε τιμή – έκπληξη και σε ένα ποσό που ούτε ο ίδιος δεν θα φανταζόταν ποτέ πως θα έφτανε, στην προσπάθειά του να πουλήσει και να φύγει.

«Κι αν το «καρτελάκι» της Ξάνθης έχει κατρακυλήσει στο 1,5 εκατ. ευρώ και κυμαίνεται σε επίπεδα limit down, μένει να φανεί κατά πόσον εν έτει 2020, εξακολουθούν και υπάρχουν επενδυτές στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, ή τους…πάτησε το τρένο, όπως λέει και ένα παλιό ελληνικό τραγούδι» γράφαμε επί λέξει στο σχετικό ρεπορτάζ.

Παρεμπιπτόντως και σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που…αλιεύσαμε από Ξάνθη μεριά, έτσι και τελικά ο Πανόπουλος διαπιστώσει στην πορεία πως τους επενδυτές τους…πάτησε το τρένο, δεν το ΄χει σε τίποτα να αφήσει τσάμπα τις μετοχές του και να οριστεί διοίκηση Πρωτοδικείου στην θρακιώτικη ΠΑΕ.

ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “FORZA” – ΣΤΗΛΗ: “NON PAPER”

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Εφόσον χρησιμοποιείτε το web-site μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookie απο εμάς.Αποδοχή