Νέα
Η...σκόνη του Μπόρχα Βάλε, η ΑΕΚ κι αυτοί που μπήκαν στην «πρίζα»

O «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» έφερε στο φως την πρόταση που έγινε στον Ίλια Ίβιτς με επίκεντρο τον Μπόρχα Βάλε και πίσω από το σχετικό (αποκαλυπτικό) ρεπορτάζ…στοιχήθηκαν κι άλλα ΜΜΕ, γράφοντας πως ο Ισπανός εξτρέμ που μένει ελεύθερος από τη Λα Κορούνια τέθηκε υπόψιν του Ίλια Ίβιτς. Να τα θυμόμαστε, να τα λέμε, να τα γράφουμε κι αυτά.

Όπως έχουμε σημειώσει ο 27χρονος winger που αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια και στα δύο φτερά δεν κάνει «κλικ» (τουλάχιστον σε πρώτο χρόνο) στον Ίβιτς με ό,τι ασφαλώς μπορεί να συνεπάγεται αυτό.

Παρεμπιπτόντως, την ώρα που ο Ίβηρας ποδοσφαιριστής επιμένει ελληνικά και έχει στείλει το βιογραφικό του και σε άλλες σουπερλιγκάτες ομάδες στη χώρα μας αρκετοί ατζέντηδες (με «κονέ» στην ισπανική αγορά) μπήκαν στην…πρίζα και ψάχνονται για λογαριασμό του, θεωρώντας πως είναι μια ελκυστική περίπτωση που αξίζει κανείς να ασχοληθεί μαζί της, με φόντο το καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι και την λύση του συμβολαίου του με τη Λα Κορούνια.

ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΩΡΑ» - ΡΕΠΟΡΤΑΖ: «Ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ»

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Εφόσον χρησιμοποιείτε το web-site μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookie απο εμάς.Αποδοχή