Νέα
«Τα παιχνίδια θα΄ναι μια…παρωδία»

Σουπερλιγκάτος προπονητής περιγράφει με…μελανά γράμματα την κατάσταση των ποδοσφαιριστών κι αυτά που έρχονται (εν όψει πλέι οφ και πλέι άουτ) στην μετά – καραντίνα εποχή και με φόντο την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Οι ημέρες της καραντίνας και το lockdown, άφησαν έντονο το αποτύπωμά τους (και) στους ποδοσφαιριστές που μοιραία έπιασαν…αράχνες όλο αυτό το διάστημα και βάζουν στην «πρίζα» τους προπονητές εν όψει των αγώνων που έρχονται (;) για τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ.

Σημείο αναφοράς αποτέλεσε εντός της εβδομάδας η έξοδος από την καραντίνα και η επιστροφή των σουπερλιγκάτων ομάδων στις προπονήσεις, με βάσει τη νέα (υγειονομική) ντιρεκτίβα που είναι «κομμένη και ραμμένη» στα μέτρα ασφαλείας.

Το δόγμα «μένουμε σπίτι» αντικαταστάθηκε από το «μένουμε ασφαλείς». Κι αυτό ακριβώς καλούνται να κάνουν πράξη οι παίκτες και προπονητές που πάτησαν ξανά το γρασίδι. Τα προπονητικά κέντρα άνοιξαν και αφού έγινε ο απαραίτητος ιατρικός έλεγχος απέκτησαν ξανά σφυγμό.

Σε επικοινωνία πάντως που είχε η στήλη με κόουτς ομάδας της Super League, διαπίστωσε πως ο προβληματισμός για την κατάσταση των παικτών και το πως θα καταφέρουν μέσα σε ένα μήνα να επανέλθουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς και να παίξουν (κορωνοϊού επιτρέποντος) επίσημα παιχνίδια μετά τις 15 Ιουνίου, δεν είναι απλά μεγάλος, αλλά κάτι παραπάνω.

Τι ακριβώς μας μετέφερε ο κόουτς;

Ιδού μια γεύση:

«Τα παιχνίδια που έρχονται θα΄ναι μια…παρωδία. Οι παίκτες με τον τρόπο που διεξάγονται πλέον οι προπονήσεις, δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να΄ναι έτοιμοι μέχρι τις 15 Ιουνίου, ημερομηνία που σχεδιάζει η Super League να ξεκινήσουν τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ.

Η καραντίνα μοιραία έφερε πολύ πίσω τους ποδοσφαιριστές κι αυτό φαίνεται από τις πρώτες προπονήσεις που κάναμε τις τελευταίες ημέρες. Οι παίκτες έχουν επιστρέψει σε χειρότερη κατάσταση και από την πρώτη ημέρα της επιστροφής τους στις προπονήσεις μετά το τέλος των καλοκαιρινών διακοπών.

Στις διακοπές τους μπορούσαν να βγουν στο δρόμο, να τρέξουν, να κινηθούν να πάνε γυμναστήριο, να κάνουν βάρη και να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση, κάτι που δεν συνέβη στον ίδιο βαθμό το διάστημα της καραντίνας όπου παρέμειναν κλεισμένοι για πολλές ημέρες και ώρες στα σπίτια τους.

Είναι ζήτημα αν θα μπορούν να βγάλουν δύο ημίχρονα και μακάρι να διαψευστώ, αλλά θα υπάρξουν πολλοί τραυματισμοί».  

 ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “FORZA” - ΣΤΗΛΗ: “NON PAPER”

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Εφόσον χρησιμοποιείτε το web-site μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookie απο εμάς.Αποδοχή