Νέα
ΑΕΚ: Σκληρή «μάχη» για τον εξτρέμ που θα κάνει τη διαφορά!

H ενίσχυση της ΑΕΚ στα «φτερά» - μέσω της άφιξης ενός ποιοτικού εξτρέμ στα Σπάτα που θα κάνει τη διαφορά - αποτελεί βασική προτεραιότητα απ΄το παζάρι του φετινού καλοκαιριού. Ο Ίλια Ίβιτς προχώρησε σε μια σημαντική προεργασία το διάστημα της καραντίνας και δεν άφησε το χρόνο να κυλά ανεκμετάλλευτο.  

Ο τεχνικός διευθυντής μελέτησε ενδελεχώς συγκεκριμένες περιπτώσεις εξτρέμ και ξεχώρισε μία εξ αυτών, κρίνοντας πως συγκεντρώνει όλο το…πακέτο.

Ενήμερος δεν θα μπορούσε να μην είναι ασφαλώς ο Μάσιμο Καρέρα και με τη σύμφωνη γνώμη του Ιταλού τεχνικού, η «Ένωση» άνοιξε δίαυλο επικοινωνίας με τον ποδοσφαιριστή και υπάρχουν πολυήμερες επαφές μαζί του.

Η ολοκλήρωση της μεταγραφής του «εκλεκτού» - εξτρέμ, δεν είναι απλή υπόθεση για την ΑΕΚ, αλλά όχι και ακατόρθωτη. Βλέπετε, πρόκειται για έναν παίκτη σε ιδανική (ποδοσφαιρική) ηλικία, με καλές παραστάσεις που τον κάνουν ελκυστικό στις αγορές.

Και στο κυνήγι της απόκτησης των δικαιωμάτων του, εκτός από την «Ένωση» συμμετέχουν κι άλλες ομάδες.

Όσο μάλιστα περνούν οι ημέρες και πλησιάζουμε προς την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, τόσο οι «μνηστήρες» πληθαίνουν και τόσο οι «σειρήνες» αυξάνονται στα αυτιά του ποδοσφαιριστή.

Μια φορά στην ΑΕΚ όχι μόνο δεν πτοούνται, αλλά δείχνουν αποφασισμένοι να πάνε μέχρι τέλος την συγκεκριμένη υπόθεση και να δώσουν σκληρή μάχη για την απόκτηση των δικαιωμάτων του, έχοντας απέναντι τους, κλαμπ όχι απλά και μόνο με «βαριά» φανέλα, αλλά και με άκρως φουσκωμένα πορτοφόλια.

Κι όλα αυτά, για έναν εξτρέμ που οι «κιτρινόμαυροι» θεωρούν πως μπορεί να κάνει τη διαφορά και να ανεβάσει θεαματικά τα αγωνιστικά «κυβικά» της ΑΕΚ, από την στιγμή που καταφέρουν να τον ντύσουν στα «κιτρινόμαυρα» και να τον προσθέσουν στο ρόστερ τους.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ – ΠΗΓΗ: «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ»

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Εφόσον χρησιμοποιείτε το web-site μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookie απο εμάς.Αποδοχή