Νέα
Η πρόταση για την πώληση του Βόλου

H προσφορά που…έσκασε στην θεσσαλική ΠΑΕ, η συγχώνευση και ο ρόλος του τηλεοπτικού συμβολαίου - Σοβαρό και επίσημο ενδιαφέρον για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Βόλου…έσκασε στην ομάδα της Μαγνησίας. Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και χωρίς διαρροές για την ταυτότητα των υποψήφιων επενδυτών.

«Καυτό» καλοκαίρι έρχεται στο Βόλο. Και πως αλλιώς θα μπορούσε να συμβαίνει άλλωστε, από την στιγμή που η θεσσαλική ομάδα έχει μεγάλο «σουξέ» και δεν είναι λίγοι εκείνοι που (άλλος περισσότερο κι άλλος λιγότερο) βάζουν…ζαχαρώνουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών και την αγορά του ΑΦΜ.

Παρεμπιπτόντως, να θυμίσουμε πως ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος που έχει δείξει ενδιαφέρον και μεράκι για την ομάδα της πόλης από την πρώτη ημέρα της ιδρύσεως της και ο λόγος του… περνάει στους ανθρώπους που διαχειρίζονται τις τύχες της, έχει εκφράσει τις αντιρρήσεις του για την μετακόμιση της ομάδας σε άλλη πόλη (μέσω της πώλησης του ΑΦΜ) με ό,τι ασφαλώς μπορεί να συνεπάγεται αυτό.

Κι αυτό είναι κάτι που σίγουρα το΄χουν κατά νου οι υποψήφιοι επενδυτές που χτύπησαν την πόρτα των παροικούντων την θεσσαλική ΠΑΕ και κατέθεσαν πρόταση για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, χωρίς να περιλαμβάνεται στα σχέδια τους η αλλαγή της έδρας της ομάδας από την στιγμή που θα ολοκληρωθεί το deal.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα αλίευσε η στήλη από ιαματικές πηγές του Παγασητικού, στο σχέδιο τους υπάρχει μια συγχώνευση που θα σηκώσει μπόλικη…σκόνη και θα δημιουργήσει νέα δεδομένα στον ποδοσφαιρικό χάρτη της πόλης.

Πάμε και στο «ψητό» του ρεπορτάζ: σε πρώτο χρόνο καταγράφηκε μια οικονομική διαφορά μεταξύ των χρημάτων που προσφέρουν οι υποψήφιοι επενδυτές και των «θέλω» των ανθρώπων της θεσσαλικής ΠΑΕ.

Κι αυτή η διαφορά κυμαίνεται στα 700 χιλιάρικα. Χρήματα που δεν τα λες πολλά, όχι όμως και λίγα εν έτει 2020.

Οι συζητήσεις συνεχίζονται και καταλυτικό ρόλο για την έκβαση της υπόθεσης, δύναται να παίξει το τηλεοπτικό συμβόλαιο του Βόλου εν όψει της νέας σεζόν, απ΄την στιγμή φυσικά που η θεσσαλική ομάδα «κλειδώσει» στα πλέι άουτ που έρχονται την παραμονή στη Super League.  

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ – ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “FORZA” – ΣΤΗΛΗ: “NON PAPER”

 

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Εφόσον χρησιμοποιείτε το web-site μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookie απο εμάς.Αποδοχή