Νέα
«Θεός ο Μπόλονι»

H ψήφος εμπιστοσύνης και το κομπλιμέντο του Γιάννη Αλαφούζου με αποδέκτη τον Ρουμάνο τεχνικό του Παναθηναϊκού.

Σε «talk of the town» έχει εξελιχθεί ο Λάζλο Μπόλονι στον Παναθηναϊκό. Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει τον τρόπο να συγκεντρώνει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας κι ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η προσπάθειά του να περάσει τους δικούς του «νόμους» στο Κορωπί.

Κάτι που κάθε άλλο παρά εύκολο είναι, αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις των παικτών και τις εσωτερικές εντάσεις που παγιώθηκαν στο εσωτερικό των «πρασίνων». Κι αν η δημοτικότητα του 67χρονου κόουτς δεν κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα στις τάξεις των ποδοσφαιριστών και αυτό εγκυμονεί τον κίνδυνο (σύμφωνα με τα ρεπορτάζ) να τον στείλει πρόωρα στην πόρτα της εξόδου, ο Γιάννης Αλαφούζος μάλλον εκπέμπει σε εντελώς διαφορετικό μήκος κύματος.

Τι σημαίνει αυτό;

Ο μεγαλομέτοχος του «τριφυλλιού» περιβάλλει (τουλάχιστον μέχρι τώρα) με απόλυτη εμπιστοσύνη στον κόουτς Μπόλονι και «χαιρετίζει» όλες τις τακτικές του και τον τρόπο που διαχειρίζεται την ομάδα. Δεν είναι τυχαίο πως σε μια από τις τελευταίες συνομιλίες του με άτομα που κινούνται στο στενό του περιβάλλον, ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού ούτε λίγο, ούτε πολύ αποκάλεσε «θεό» τον Μπόλονι.

Κι αυτός ο χαρακτηρισμός δεν μπορεί παρά να αποτελεί ξεκάθαρο δείγμα αναγνώρισης και σεβασμού στη δουλειά του έμπειρου τεχνικού, κόντρα σε όσα κυκλοφορούν και στην σκληρή κριτική που γίνεται στον κόουτς. Τόσο για τα μεγάλα σκαμπανεβάσματα στις εμφανίσεις του Παναθηναϊκού και το χαμένο έδαφος στην κούρσα του πρωταθλήματος, όσο και για την κακή…χημεία και τις διαταραγμένες σχέσεις με μεγάλη μερίδα παικτών της ομάδας.

Ο Αλαφούζος δείχνει τη διάθεση να στηρίξει το πρότζεκτ – Μπόλονι και τον Ρουμάνο τεχνικό βλέποντας στο πρόσωπο του έναν επαγγελματία προπονητή με γνώσεις, εμπειρίες κι έντονη προσωπικότητα που δεν ανέχεται…μύγα στο σπαθί του.

Το θέμα είναι να μπορέσει και ο Μπόλονι να φέρει το πράγμα σε μια ισορροπία στις εμφανίσεις, στα αποτελέσματα της ομάδας καθώς και στις σχέσεις του με τους παίκτες, ώστε να παραμείνει «θεός» και να μην χάσει την εμπιστοσύνη του μεγαλομετόχου. Θα το καταφέρει; Ο χρόνος, θα δείξει.  

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ – ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “FORZA” (ΣΤΗΛΗ: “NON PAPER”)

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Εφόσον χρησιμοποιείτε το web-site μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookie απο εμάς.Αποδοχή