Νέα
Το «ναυάγιο» με τους επενδυτές στο Βόλο

Λάτιν επενδυτές ήταν αυτοί και πάνε στο Βόλο. Όπως ενημέρωσε μέσω ανακοίνωσης η θεσσαλική ομάδα, οι συζητήσεις για την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ δεν κατέληξαν σε συμφωνία.

 Κι έτσι πήγε…τσάμπα κι εκείνη η προκαταβολή που είχαν ρίξει οι επενδυτές, ως «καπάρο» για την αγορά των μετοχών.  

Όχι πάντως πως η συγκεκριμένη εξέλιξη και το «ναυάγιο» των συζητήσεων, αποτελεί μεγάλη έκπληξη κι ήταν κάτι μη αναμενόμενο.  

Να θυμίσω πως η στήλη που διαβάζετε είχε αποκαλύψει το δεύτερο δεκαήμερο του Φλεβάρη το ελληνικό δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί τους Λάτιν επενδυτές, (μέσω της δικηγόρου, Άσπας Σουλούκου) και τότε σημειώναμε επί λέξει στο σχετικό ρεπορτάζ:  

«Η υπόθεση βρίσκεται σε κρίσιμο στάδιο, όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά κι αναμένεται να ξεκαθαρίσει πολύ σύντομα θετική ή αρνητικά.   Σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις που κυκλοφορούν στον Παγασητικό από πρόσωπα που είναι σε θέση να γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, τα πάντα είναι ανοιχτά σχετικά με την έκβαση των συζητήσεων και το αν τελικά ο Βόλος θα περάσει ή όχι στα χέρια νέων ιδιοκτητών».       

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Εφόσον χρησιμοποιείτε το web-site μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookie απο εμάς.Αποδοχή