Η πιάτσα των ατζέντηδων
Έρχεται νέα…στέγη για τον Ουζουνίδη – «Χτυπάει» Κουρμπέλη o agent Βρύζας!

Σε αναζήτηση νέας ομάδας βρίσκεται ο Μαρίνος Ουζουνίδης, έπειτα από την λύση της συνεργασίας με την ΑΕΚ τον περασμένο Φλεβάρη.

Από εκείνο το “game over” κύλησαν οκτώ μήνες και ο Εβρίτης κόουτς παραμένει χωρίς πάγκο. Το όποιο ενδιαφέρον υπήρξε όλο αυτό το διάστημα από ελληνικές ομάδες για την μεταξύ τους συνεργασία, δεν του έκανε «κλικ», με τον ίδιο να βάζει σε απόλυτη προτεραιότητα την συμφωνία με κλαμπ του εξωτερικού.

Κάποιες συζητήσεις που υπήρξαν με πολωνικές ομάδες και κάποιες άλλες (διερευνητικές) επαφές με κλαμπ από την Σαουδική Αραβία, δεν έφεραν αποτέλεσμα.

Κι επειδή πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις ένας ατζέντης μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα και την ζήτηση που υπάρχει, ο Μαρίνος σκέφτεται πολύ σοβαρά να μετακομίσει στην μανατζερική… στέγη του Ζήση Βρύζα!

Η στήλη αποκάλυψε προ ημερών πως ο άλλοτε διεθνής ποδοσφαιριστής έχει στα σκαριά τη δημιουργία νέου μανατζερικού γραφείου με έδρα την Θεσσαλονίκη.

Αποκάλυψη που σήκωσε τεράστια…σκόνη στην πιάτσα των ατζέντηδων και γενικότερα στο εγχώριο ποδοσφαιρικό σύστημα. Το συγκεκριμένο πρότζεκτ προχωρά με γοργούς ρυθμούς και βρίσκεται στην τελική φάση της υλοποίησής του. Σε ό,τι αφορά το «φλερτ» του Βρύζα με τον Ουζουνίδη, αυτό ξεκίνησε με την καταλυτική μεσολάβηση του Ντίνου Διαμαντόπουλου.

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Άρη, υπήρξε στο παρελθόν εκπρόσωπος του Μαρίνου. Κάποια στιγμή η μεταξύ τους συνεργασία έλαβε τέλος, ωστόσο εσχάτως βρίσκονται ξανά σε ανοιχτή γραμμή, με φόντο την μετακόμιση του 51χρονου κόουτς στη μανατζερική….στέγη του Βρύζα.

Όπως έχει αποκαλύψει η στήλη Βρύζας και Διαμαντόπουλος θα έχουν συνεργασία στο νέο μανατζερικό γραφείο και ασφαλώς ο Μαρίνος δεν είναι το μοναδικό πρόσωπο που έχει μπει (με το…καλημέρα) στο «σημάδι». Υπάρχουν κι άλλοι.   

«Χτυπάει» και Κουρμπέλη!

Στο στόχαστρο του νέου μανατζερικού γραφείου του Ζήση Βρύζα, εκτός από τον Μαρίνο Ουζουνίδη, βρίσκεται και ο Δημήτρης Κουρμπέλης του Παναθηναϊκού.

Ο Κουρμπέλης κυκλοφορεί χωρίς εκπρόσωπο έπειτα από την λύση της συνεργασίας με τον Αντώνη Αποστολόπουλο. Κατά πόσον οι δύο παίκτες θα «ψηθούν» ή όχι να πάνε στη νέα μανατζερική…στέγη με έδρα την Θεσσαλονίκη, αυτό είναι κάτι που θα φανεί συν τω χρόνω.  

Εκτός πάντως από τον Κουρμπέλη στην (μεταγραφική) ατζέντα του agent Βρύζα υπάρχουν κι άλλοι Έλληνες παίκτες και μεταξύ αυτών και δύο ποδοσφαιριστές των μικρών Εθνικών ομάδων που αγωνίζονται σε «μεγάλη» ομάδα.

 

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Εφόσον χρησιμοποιείτε το web-site μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookie απο εμάς.Αποδοχή