Η πιάτσα των ατζέντηδων
Γιάννης Κόντης κατά Βίτορ Περέιρα

Κάθε άλλο παρά σε υψηλά επίπεδα κυμαίνεται η δημοτικότητα του Βίτορ Μέλο Περέιρα στον χάρτη του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής γίνεται αποδέκτης σκληρής κριτικής και δεν χαίρει (πλέον) εμπιστοσύνης. Τα «βέλη» του εναντίον του «Νο.1» της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, έστρεψε (και) ο γνωστός agent, Γιάννης Κόντης, μέσω σχολίου που ανέβασε στην προσωπική σελίδα του στο Facebook. Ιδού:

«Αυτόν τον Περέιρα τον αρχιδιαιτητή, τον γνώρισα από κοντά και μιλήσαμε για τα θέματα της διαιτησίας όταν τον επισκέφτηκα πέρσι…Ο τύπος εκτός του ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου, είναι ξεκάθαρο ότι είναι εδώ μόνο για να περνάει καλά.

Να παίρνει τον μισθό που δεν θα έπαιρνε πουθενά και να κάνει ότι δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει. Δεν φταίει όμως αυτός, αλλά αυτοί ή αυτός που τον επέβαλλε και οι γνωρίζοντες γνωρίζουν. Και δεν μιλάμε για πρόεδρο ομάδας κανέναν.

Στο τέλος δε, θα καταντήσει να τον κυνηγάνε όλοι. Εγώ στο ποδόσφαιρο θα τον έβαζα μέχρι την πόρτα να ελέγχει τα εισιτήρια. Και πολύ θα του ήταν, γιατί είναι δύσκολη η θέση αυτή και απαιτεί οξυδέρκεια να μην σου ξεφύγει κανείς».  

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ – ΠΗΓΗ: «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» 

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Εφόσον χρησιμοποιείτε το web-site μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookie απο εμάς.Αποδοχή