Η πιάτσα των ατζέντηδων
Ο Έλληνας μάνατζερ που «κλείνει» το super – deal Ίντερ – Βαγιαννίδη!

Προ των πυλών της Ίντερ ο Γιώργος Βαγιαννίδης. Οι συζητήσεις των «νερατζούρι» με τον 18χρονο αμυντικό βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και οδεύουν προς οριστική συμφωνία.

Μάλιστα η ιταλική ομάδα φρόντισε – ως όφειλε - να ενημερώσει εγγράφως τον Παναθηναϊκό για τις συζητήσεις με τον νεαρό παίκτη που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι απ΄τους «πράσινους» οι οποίοι δικαιούνται τροφεία της τάξεως των 300.000 ευρώ.

Κι επειδή πίσω από κάθε μεταγραφή παίζει…μπάλα πάντα κι ένας μάνατζερ (ενίοτε και περισσότεροι) στην προκειμένη περίπτωση ο agent που έχει αναλάβει «επ΄ώμου» το project της μεταγραφής του Βαγιαννίδη στην Ίντερ είναι μία απ΄τις νέες σειρές του χώρου.

Και το όνομα αυτού, Ζήσης Βρύζας.

vryzasdio

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής κυκλοφορεί τους τελευταίους μήνες με το κοστούμι του ατζέντη και στην προκειμένη περίπτωση, το επερχόμενο super deal του Βαγιαννίδη με την Ίντερ αποτελεί το πρώτο ηχηρό μεταγραφικό…χτύπημα του νέου μανατζερικού γραφείου του και μέσω αυτού δείχνει τα "δόντια" του.

Ο agent - Βρύζας ενεργοποιώντας τον σημαντικό κύκλο γνωριμιών που έχει αναπτύξει στην Ιταλία από την περίοδο που κυκλοφορούσε με τις τάπες στα πόδια και αγωνιζόταν ως ποδοσφαιριστής στη γειτονική χώρα, έχει στα…σκαριά ένα σπουδαίο deal.

Παρεμπιπτόντως κι επειδή οι λεπτομέρειες πάντα κάνουν την διαφορά, οι συζητήσεις του Βρύζα με την Ίντερ με επίκεντρο τον Βαγιαννίδη, αφορούν την μεταγραφή του νεαρού αμυντικού στην πρώτη ομάδα, και όχι την μεταπήδησή του στην ομάδα Νέων (Πριμαβέρα) των Ιταλών.

  

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Εφόσον χρησιμοποιείτε το web-site μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookie απο εμάς.Αποδοχή