Πληροφοριοδότης
Έτσι…συστήθηκε ο Τζον Φαν Σιπ στην ΕΠΟ

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ» για το ραντεβού στο Ντίσελντορφ και το πρόσωπο – «κλειδί» με…φόντο το κανάλι του Ολλανδού τεχνικού με την ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Μπορεί πολλά και διάφορα να κυκλοφορούν και να γράφονται για τον πάγκο της Εθνικής ομάδας, ωστόσο ο Τζον Φαν Σιπ παραμένει το φαβορί για την μετά – Αναστασιάδη εποχή.

Ο Ολλανδός προπονητής μαζί με τον Άρον Βίντερ σε ρόλο βοηθού και στενού συνεργάτη, έχουν πολλούς υποστηρικτές εντός των τειχών της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και αναμένουν στο ακουστικό τους την τελική απόφαση. O Ολλανδός, που έχει υπάρξει βοηθός στον Αγιαξ και έχει προπονήσει σε Μεξικό και Αυστραλία, βρίσκεται σε μια σειρά επαφών με την Ομοσπονδία και φαίνεται πως οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία για έναρξης της συνεργασίας.

Όσο για το πρόσωπο που σύστησε τον Τζον Φαν Σιπ στους ανθρώπους της ΕΠΟ;

Ο agent Ρίαν Καπαγιαννίδης, χωρίς ωστόσο ο ομογενής μάνατζερ να είναι εκπρόσωπος του Ολλανδού κόουτς και να συμμετέχει τις συζητήσεις για την άφιξή του στην Ελλάδα.

Σε ραντεβού που είχε με αξιωματούχους της ΕΠΟ στο Ντίσελντορφ ζητήθηκε από τον Καπαγιαννίδη να προτείνει 2-3 προπονητές για την Εθνική ομάδα κι ένας εξ αυτών ήταν και ο Τζον Φαν Σιπ «πακέτο» με τον Άρον Βίντερ. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ – ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» - ΣΤΗΛΗ: «Ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ»

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Εφόσον χρησιμοποιείτε το web-site μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookie απο εμάς.Αποδοχή