Πληροφοριοδότης
Η…περήφανη πώληση του Φραν Βέλεθ

H (σιωπηρή) εξουσιοδότηση του Άρη σε Έλληνα μάνατζερ για τον Ισπανό στόπερ.

Ο Φραν Βέλεθ αποτελεί έναν από τους ποιοτικότερους παίκτες του Άρη. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και έκανε την διαφορά.

Ο 28χρονος στόπερ αποτέλεσε έναν από τους καλύτερους παίκτες των «κιτρίνων» την περασμένη σεζόν και έφτασε στο σημείο να κεντρίσει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Οι Πειραιώτες εξέτασαν την περίπτωσή του χωρίς ωστόσο εν τέλει να προχωρήσουν στο…παρασύνθημα για την απόκτηση των δικαιωμάτων του. Ο Βέλεθ παρότι δεσμεύεται με ακόμη ένα χρόνο με συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους», έχει δεχτεί πρόταση ανανέωσης για τα επόμενα δύο χρόνια.

Στον Άρη, θέλουν να επιβραβεύσουν τον Βέλεθ,  προσφέροντάς του αύξηση απολαβών μέσω ενός νέου συμβολαίου.

Προς το παρών ο Βέλεθ δεν έχει δώσει κάποια απάντηση στους ανθρώπους του Άρη. Κι αυτό είναι κάτι που θέλοντας και μη κρατάει στην «πρίζα» τον Θεόδωρο Καρυπίδη και τους συνεργάτες του.

Την ίδια στιγμή πάντως καλά πληροφορημένες πηγές της στήλης από την πιάτσα των ατζέντηδων, φέρνουν τον Άρη να έχει εξουσιοδοτήσει συγκεκριμένο Έλληνα ατζέντη με τον οποίο διατηρεί πολύ κώδικα επικοινωνίας να φέρει πρόταση από κλαμπ του εξωτερικού για την…περήφανη πώληση του Βέλεθ.

Και για αυτό άλλωστε στον Άρη διακριτικά και χωρίς να το βγάζουν προς τα έξω εξετάζουν περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών αυτή την περίοδο, ούτως ώστε να είναι προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα.

Όσο για τον Έλληνα ατζέντη που έχει αναλάβει την σχετική εξουσιοδότηση απ΄τον Άρη;

Διαθέτει και τα κονέ και την ατζέντα να τον προτείνει εκτός συνόρων και να βγάλει…λαγό για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ – ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» - ΣΤΗΛΗ: «Ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ»

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Εφόσον χρησιμοποιείτε το web-site μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookie απο εμάς.Αποδοχή