Πληροφοριοδότης
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το πρότζεκτ του νέου μανατζερικού γραφείου Βρύζα - Διαμαντόπουλου!

 Στον όμορφο κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου κλασικά και παραδοσιακά, υφίστανται οι (σιωπηρές) συμμαχίες ομάδων που τις φέρνουν πιο κοντά, σηκώνουν μπόλικη…σκόνη, κουβέντα, δημιουργούν ίντριγκες και δικαιολογημένες η αδικαιολόγητες θεωρίες συνομωσίας.

Εκτός όμως από τους συλλόγους, συμμαχίες…παίζουν και σε άλλα ταμπλό στον εγχώριο χάρτη της «στρογγυλής θεάς».

Εξίσου «ζουμερές», φτάνει κανείς να…σκαλίσει εκεί ακριβώς που πρέπει για να τις ανακαλύψει.

Εσχάτως, ένα άκρως ενδιαφέρον project έχει πέσει στο τραπέζι, βρίσκεται υπό συζήτηση κι «αλίευσε» η στήλη από την πιάτσα των ατζέντηδων. Πρωταγωνιστές στην προκειμένη περίπτωση, είναι δύο άλλοτε τεχνικοί διευθυντές σουπερλιγκάτων ομάδων.

Ο λόγος για τον Ζήση Βρύζα και τον Ντίνο Διαμαντόπουλο.

Αμφότεροι προσέφεραν τις υπηρεσίες τους σε ΠΑΟΚ και Άρη αντίστοιχα, με τον δεύτερο να αποχωρεί αιφνιδίως στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν από τους «κίτρινους».

Για τον Βρύζα υπήρξαν πρόσφατα δημοσιεύματα που τον έφερναν να συζητάει για την επιστροφή στον ΠΑΟΚ, αλλά μέχρι εκεί.

Και για να περάσουμε στο…ζουμί του ρεπορτάζ, στην πιάτσα των ατζέντηδων κυκλοφορεί έντονα τις τελευταίες ημέρες, πως Βρύζας και Διαμαντόπουλος έχουν στα σκαριά το άνοιγμα ενός καινούργιου μανατζερικού γραφείου που θα «τρέχουν» από κοινού και θα στεγάζεται σε κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης.

Τόσο κεντρικό μάλιστα, που όπως έχουν να λένε αυτοί που ξέρουν κάποια πράγματα παραπάνω θα κάνει «μπαμ» και σίγουρα δεν θα περνά απαρατήρητο.  

Να θυμίσουμε πως στο παρελθόν ο Βρύζας είχε σκεφτεί πολύ σοβαρά την ενασχόλησή του με την εκπροσώπηση ποδοσφαιριστών, συζητούσε με υποψηφίους συνεργάτες και έβλεπε γραφεία.

Από την πλευρά του ο Διαμαντόπουλος έχει γράψει τα δικά του χιλιόμετρα στο μανατζερικό γήπεδο και ασφαλώς διαθέτει σχετική εμπειρία.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ – ΠΗΓΗ: «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ»  - ΣΤΗΛΗ: «Ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ»

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Εφόσον χρησιμοποιείτε το web-site μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookie απο εμάς.Αποδοχή