Πληροφοριοδότης
«Prizze winner ο Σίμος»

Αν και ακόμα βρισκόμαστε μόλις στον Οκτώβριο και το πρωτάθλημα έχει ακόμα τεράστιο δρόμο, ο Γιώργος Σίμος έχει βάλει ήδη γερή υποψηφιότητα για τον τίτλο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου προπονητή της Super League για την σεζόν 2019-2020.

Στον 41χρονο κόουτς πιστώνεται σε πολύ μεγάλο βαθμό η εξαιρετική εικόνα του ΟΦΗ στο ξεκίνημα του νέου πρωταθλήματος και το ελκυστικό ποδόσφαιρο που παίζει. Για τον τεχνικό της κρητικής ομάδας «αλίευσα» μια άκρως ενδιαφέρουσα τοποθέτηση από ένα πρόσωπο που γνωρίζεται πολύ καλά μαζί του από τα χρόνια της κοινής θητείας τους στην ΑΕΛ.

Ο λόγος για τον άλλοτε τεχνικό διευθυντή της θεσσαλικής ομάδας, Νίκο Λυράκη.

lyrakis

Ιδού τι έγραψε αναλυτικά στη σελίδα στο Facebook για τον προπονητή του ΟΦΗ.

«Η ανάληψη της τεχνική ηγεσίας του ΟΦΗ από τον Γιώργο Σιμο μου έδωσε ένα ενδιαφέρον σε ένα τόσο άνοστο περιβάλλον , όπως αυτό του ελληνικού ποδοσφαίρου ...

Με τον Γιώργο συνύπαρξαμε στην ΑΕΛ , αυτός ως παίχτης ,εγώ ως τεχνικός διευθυντής στον πρώτο χρόνο της ομάδας στην Σούπερ Λιγκ. Έβλεπες ένα παιδί με μια παροιμιώδη ψυχραιμία , με ένα διαπεραστικό βλέμμα , που έδειχνε ότι καταλάβαινε περισσότερα από όσα του έλεγες . Κυρίως όμως διαπίστωνες ένα ισορροπημένο άτομο , με κοφτερό ποδοσφαιρικό μυαλό , αλλά κ έναν τυπο συμβιβασμένο στο να διεκδικεί μόνιμα το «όσκαρ β ανδρικού ρόλου»...

Ο τύπος αυτός αποφάσισε να ρισκάρει , αναλαμβάνοντας πρώτος προπονητής , στην κορυφαία κατηγορία της χώρας , όταν κατάλαβε ότι τον εμπνέει το περιβάλλον .

Με τον τρόπο λοιπόν που ένας απλός άνθρωπος μπορεί σε κάποια περίσταση να αναδειχθεί σε ήρωα μέσα από την προσήλωσή του στο αυτονόητο καθήκον, έτσι και ο Γιώργος μέσα από την πίστη στον εαυτό του και την ατελείωτη δουλειά εντός κι εκτός πάει να αναδειχθεί σε καλύτερο νέο Έλληνα προπονητή, κάνοντας απλά αυτό πουαγαπάει.Και έρχεται χθες , μετά από μια ακόμη τεσσάρα της ομάδας του και κάνει αυτή τη δήλωση. 

Σε ένα τόσο τοξικό περιβάλλον όπως αυτό της ελληνικής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας , γεματο με ένα μάτσο από ειρωνικά, εξυπνακίστικα και αυτάρεσκα άτομα που επαναλαμβάνουν συνεχώς σαν ψυχαναγκαστικοί μοναχοί ότι είναι προπονητές , τεχνικοί διευθυντές , παράγοντες , έρχεται ο Γιώργος και αντί να προβάλει την πάρτη του , μιλά για τον ιερό σκοπό της πρόληψης του καρκίνου του μαστού...

Κατανοώντας ότι δεν έχεις κάθε μέρα την ευκαιρία να ακούς τον εαυτό σου , πάνω από τον θόρυβο των άλλων , έστειλε το μήνυμα και πρωταγωνίστησε στην αγωνιστική αυτή ... Δεν ξέρω ποσό ψηλά θα φτάσει .

Μπορώ όμως να τον βεβαιώσω ότι αν η προπονητική ήταν μια επιταγή που του την έδωσαν και δεν ξέρει ακόμη τί αντίκρισμα θά έχει στη λήξη της, στο τέλος, και το χαρτί νά ´χει χάσει, θα του αρκεί ένα καπελάκι που θα γράφει απλά Prize winner. Και αυτή τη φορά θα είναι Α αντρικού ρόλου ...».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ – ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» - ΣΤΗΛΗ: «Ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» 

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Εφόσον χρησιμοποιείτε το web-site μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookie απο εμάς.Αποδοχή