Πληροφοριοδότης
Στο fan club του Σισέ (και) ο Βρανόπουλος του «PAOALIVE»

Αν υπάρχει ένας επώνυμος επιχειρηματίας, εκτός φυσικά από τον εμπνευστή και δημιουργό, Δημήτρη Γιαννακόπουλο που στηρίζει το πρότζεκτ του «PAOALIVE», αυτός ακούει στο όνομα Δημήτρης Βρανόπουλος.

Και το λέμε αυτό, διότι πρόκειται για το νούμερο – ένα καταθέτη με συνολικό ποσό 50.000 ευρώ από την ημέρα που ξεκίνησε το συγκεκριμένο εγχείρημα κι ενώ το συνολικό ποσό που έχει ως τώρα συγκεντρωθεί δεν ξεπερνά τα 750 χιλιάρικα.

Ο εν λόγω επιχειρηματίας είναι με διαφορά ο πρώτος καταθέτης στη λίστα από τους σχεδόν 15.000 φίλους του Παναθηναϊκού οι οποίοι έχουν βάλει μέχρι τώρα το χέρι στην τσέπη κι ενώ ακόμα 50 πρόσωπα έχουν βάλει συνολικά 50.000 ευρώ.

Να θυμίσουμε πως ο Δημήτρης Βρανόπουλος το 1988 ξεκίνησε ένα γραφείο στο Λονδίνο με την επωνυμία «PROTON SERVICES LTD», το οποίο είχε ως αντικείμενο τα ανταλλακτικά πλοίων.

Τέσσερα χρόνια μετά, το 1992, ίδρυσε αντίστοιχο γραφείο και στην Ελλάδα, το «PROTON MARINE LTD» αναλαμβάνοντας αντιπροσωπείες εξοπλισμού και ναυπηγεία.

Το 2000 ο Δημήτρης Βρανόπουλος δημιούργησε την «MARINE PLUS» στην οποία είναι κύριος μέτοχος και Γενικός Διευθυντής.

Η εταιρία είχε ως κύριο αντικείμενο την αντιπροσώπευση ναυπηγείων του εξωτερικού, τις επισκευές – μετασκευές και καινούριες κατασκευές. Παράλληλα, δημιουργήθηκε και η «JNE MARINE LTD» με αντικείμενο την εμπορία ανταλλακτικών και την αντιπροσώπευση ναυτιλιακού εξοπλισμού.

Ο Βρανόπουλος είναι ένθερμος οπαδός του Παναθηναϊκού, καθώς και του Τζιμπρίλ Σισέ, αν κρίνουμε από την σχετική φωτογραφία που συνοδεύτηκε από την λεζάντα («μας λείπεις») και φέρνει την υπογραφή του νούμερο – ένα καταθέτη του «PAOALIVE». Ο έρωτας, ο βήχας, το χρήμα και οι μεγάλες αδυναμίες δεν κρύβονται!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ – ΠΗΓΗ: «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ»  - ΣΤΗΛΗ: «Ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ»

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Εφόσον χρησιμοποιείτε το web-site μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookie απο εμάς.Αποδοχή