Πληροφοριοδότης
Προτάθηκε ο Φερέρα στον Ατρόμητο

Σε αναζήτηση νέου προπονητή για την μετά – Αναστασίου εποχή βρίσκεται ο Ατρόμητος. Εκτός πάλι κι αν το δίδυμο Κορακάκη – Οφρυδόπουλου αποδειχτεί πως διαθέτει το προπονητικό…πακέτο προκειμένου να μακροημερεύσει στον πάγκο της ομάδας του Περιστερίου.

Η υποψηφιότητα του (παλιόφιλου) Νταμίρ Κάναντι παίζει δυνατά περισσότερο από κάθε άλλη, χωρίς ωστόσο να είναι η μοναδική. Στους Σπανό – Αγγελόπουλο προτείνονται σε καθημερινή βάση διάφοροι προπονητές και κάποιοι εξ αυτών μπαίνουν στην άκρη και θα εξεταστούν.

Ένας εξ αυτών σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης είναι και ο Εμίλιο Φερέρα. Κι ένας εξ αυτών – σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης – ήταν και ο (παλιόφιλος) Εμίλιο Φερέρα.  

Ο Βέλγος προπονητής αποτελεί παλιό γνώριμο των ελληνικών γηπέδων, δεδομένου πως έχει στο βιογραφικό του δύο θητείες δύο θητείες στον πάγκο του Πανθρακικού (τις σεζόν 2008-09 και 2010-11) ενώ εργάστηκε και σε δύο άλλες ελληνικές ομάδες, με το λόγο για τον Πανιώνιο και την Ξάνθη.  

Μετά την αποχώρησή του από την Ελλάδα εργάστηκε στη Λόκερεν, την Αλ Σαμπάμπ, την Γκενκ, την Ντέντερ, στη δεύτερη ομάδα της Άντερλεχτ, την Σταντάρ Λιέγης ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η Ντουντελάνζ από το Λουξεμβούργο.

 Εσχάτως ο Φερέρα προτάθηκε στον Ατρόμητο θέλοντας να δοκιμάσει την τύχη του για μια ακόμα φορά σε έναν ελληνικό πάγκο. Κάτι που δεν συνέβη τον Γενάρη του 2018.

Ο Παναιτωλικός έκανε κρούση στον Βέλγο τεχνικό ο οποίος δεν έδειξε όσο «ζεστός» θα έπρεπε για την μετακόμισή του στο Αγρίνιο, έχοντας εκείνο το τάιμινγκ στην άκρη του μυαλού και την προοπτική να πάει στην Μπορντό «πακέτο» με τον Μισέλ Περντόμ με τον οποίο συνυπήρξαν για δύο χρόνια στην Αλ Σαμπάμπ.  

Συν τω χρόνω η γαλλική ομάδα άλλαξε δαχτυλίδια με τον Γκουστάβο Πογέτ, ο Φερέρα παρέμεινε…αμετάθετος στην Άντερλεχτ και ο Παναιτωλικός συμφώνησε με τον Τραϊανό Δέλλα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ – ΠΗΓΗ: «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» - ΣΤΗΛΗ: «Ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ»

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Εφόσον χρησιμοποιείτε το web-site μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookie απο εμάς.Αποδοχή