Πληροφοριοδότης
Ο αρχηγός απέτρεψε αποχή των παικτών σε σουπερλιγκάτη ομάδα!

Ο (συγχωρεμένος) Κωνσταντίνος Καραμανλής, είχε πει κάποτε ότι… «στην πολιτική υπάρχουν πράγματα που λέγονται, αλλά δεν γίνονται και πράγματα που γίνονται, αλλά δεν λέγονται».

Ε λοιπόν να μην έχετε καμία απολύτως αμφιβολία, πως ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και στο ποδόσφαιρο.

Εσχάτως μάλιστα ένα από εκείνα τα πράγματα που έγιναν και δεν κυκλοφόρησαν, ήταν και η αποχή των ποδοσφαιριστών που απετράπη την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή σε μία απ΄τις τελευταίες προπονήσεις σουπερλιγκάτης ομάδας.

Ο λόγος που έχει φέρει ισχυρό γκρουπ παικτών στα «κάγκελα» και παίζει με τα όρια και την υπομονή τους, δεν θα μπορούσε ασφαλώς να μην είναι το οικονομικό.

Χρήματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς δεν έχουν μπει τους τελευταίους μήνες κι ενώ το αυτί του μεγάλου αφεντικού δεν δείχνει να ιδρώνει ιδιαίτερα.

Για την ιστορία, «σημαιοφόροι» της απόφασης περί αποχής υπήρξαν δύο ξένοι ποδοσφαιριστές και από πίσω τους στοιχήθηκαν κι αρκετοί άλλοι.

Ωστόσο η καταλυτική παρέμβαση του αρχηγού της ομάδας, έβαλε στον «πάγο» την αποχή και εν τέλει οι παίκτες δεν κατέβασαν τον διακόπτη.

Συμβαίνουν κι αυτά.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ – ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» - ΣΤΗΛΗ: «Ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» 

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Εφόσον χρησιμοποιείτε το web-site μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookie απο εμάς.Αποδοχή