Πληροφοριοδότης
Τα τελεσίγραφα του Παναθηναϊκού και τα κομμένα τετ α τετ του Αλαφούζου

Όπως όλα τα πράγματα στη ζωή, έτσι και η υπομονή έχει ημερομηνία λήξης. Και στον Παναθηναϊκό κάπου εδώ τελειώνει η υπομονή με τους παίκτες (Βαγιαννίδης, Αποστολάκης, Ινσούα, Δώνης) τα συμβόλαια των οποίων λήγουν το καλοκαίρι και δεν έχουν συμφωνήσει για την επέκτασή τους.

Οι «πράσινοι» θα στείλουν – αν δεν το΄χουν ήδη κιόλας - τελεσίγραφα μέσω των οποίων θα ζητούν την τελική απάντησή τους βάζοντας deadline ή αλλιώς καταληκτικές ημερομηνίες. Κι αυτό προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τις εσωτερικές υποθέσεις από την έκβαση των οποίων θα εξαρτηθεί κατά ένα μεγάλο ποσοστό και ο μεταγραφικός σχεδιασμός εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

By the way σε κάποιους παίκτες (όχι σε όλους) ενδεχομένως να γίνουν και βελτιωτικές προτάσεις σε μια τελευταία προσπάθεια να «δεθούν» στο Κορωπί.                                                                                              

Και κάτι ακόμα περί των εσωτερικών υποθέσεων του Παναθηναϊκού. Κάπου εδώ τελειώνουν και οι προσωπικές επαφές του Γιάννη Αλαφούζου με τους προσεχώς ελεύθερους παίκτες.

Όσοι είδαν τον μεγαλομέτοχο, τον είδαν.

Οι υπόλοιποι από δω και πέρα θα τα λένε αποκλειστικά και μόνο με τον τεχνικό διευθυντή, Τσάβι Ρόκα. Και εξαίρεση δεν θα γίνει για κανέναν. Όποιος κι αν είναι αυτός, όπως κι αν λέγεται κατόπιν προσωπικής απόφασης του μεγαλομετόχου των «πρασίνων».   

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ – ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» - ΣΤΗΛΗ: «Ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ»  

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Εφόσον χρησιμοποιείτε το web-site μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookie απο εμάς.Αποδοχή