Πληροφοριοδότης
Στο…μικροσκόπιο ο φάκελος του Νουά Ντικό που «βλέπει» η ΑΕΚ

Το αγωνιστικό προφίλ του 27χρονου περιφερειακού επιθετικού της Φίτεσε – Το ύψος των ετήσιων αποδοχών του στην ολλανδική ομάδα και το buy out στο συμβόλαιό του – Γιατί δεν θα συνεχίσει στην Φίτεσε και ποιος παλιόφιλος - προπονητής της ΑΕΚ τον έφερε στην ολλανδική ομάδα – Σε ποια μανατζερική…στέγη με ελληνικό χρώμα ανήκουν τα δικαιώματά του.

Έναν ακόμα παίκτη από την Ολλανδία έφερε στο προσκήνιο η «ΩΡΑ» για την ΑΕΚ. Ο λόγος για τον Νουά Ντικό που τέθηκε στα υπόψιν του Ίλια Ίβιτς και η περίπτωσή του εξετάζεται από τον τεχνικό διευθυντή της «Ένωσης».

Ο 27χρονος περιφερειακός επιθετικός αγωνίζεται ως δανεικός στην Φίτεσε από την Χαλ και ο δανεισμός του στην ολλανδική ομάδα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

 Η «ΩΡΑ» έκανε ρεπορτάζ στη χώρα των τουλίπων και συγκέντρωσε ενδιαφέροντα tips για σχετικά με το αγωνιστικό προφίλ του 27χρονου περιφερειακού επιθετικού της Φίτεσε, το ύψος των ετήσιων αποδοχών του στην ολλανδική ομάδα και το buy out στο συμβόλαιό του.

Γιατί δεν θα συνεχίσει στην Φίτεσε και ποιος παλιόφιλος - προπονητής της ΑΕΚ τον έφερε στην ολλανδική ομάδα. Σε ποια μανατζερική…στέγη με ελληνικό χρώμα ανήκουν τα δικαιώματά του.

Έχουμε και λέμε:

1) Ποιοτικός παίκτης, ψάχνει πάντα τις συνεργασίες με συμπαίκτες και είναι εξαιρετικός στο ένας εναντίον ενός. Αγωνίζεται περισσότερο στο δεξί φτερό και λιγότερο στο αριστερό. Διαθέτει πολύ καλή σέντρα, δυνατό κορμί και είναι από τους μεσοεπιθετικούς που αρέσκονται να μαρκάρουν τους αντιπάλους.

2) Οι μεικτές ετήσιες αποδοχές του στη Φίτεσε κυμαίνονται στα 550 χιλιάρικα. Στο συμβόλαιό του με την ολλανδική ομάδα υπάρχει buy out ύψους 1,2 εκατομμυρίων ευρώ το οποίο δεν πρόκειται να καλύψει η Φίτεσε και να προχωρήσει στην αγορά των δικαιωμάτων του

3) Η Φίτεσε έχει αποφασίσει να προωθήσει δικά της παιδιά στο ρόστερ εν όψει της νέας σεζόν και για αυτό δεν θα προχωρήσει στην αγορά του Ντικό

4) Τον Ντικό έφερε στην Φίτεσε το καλοκαίρι του 2019 ο Λεοντίντ Σλούτσκι. Πρόκειται για τον Ρώσο κόουτς ο οποίος έπαιξε δυνατά για τον πάγκο της ΑΕΚ, λίγο πριν από την άφιξη του Μάσιμο Καρέρα στα Σπάτα. Ο Σλούτσκι γνώριζε πολύ καλά τον Ντικό από την κοινή θητεία τους στη Χαλ την σεζόν 2017- 18.

5) Τα μανατζερικά δικαιώματα του ποδοσφαιριστή ανήκουν στο αγγλικό γραφείο «Base Soccer» με το οποίο συνεργάζεται και ο Έλληνας agent, Σάκης Τζήκας.

ΠΗΓΗ: «Ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ»

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Εφόσον χρησιμοποιείτε το web-site μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookie απο εμάς.Αποδοχή