Πληροφοριοδότης
Ραντεβού Χριστοβασίλη - Λυσάνδρου με φόντο την αδειοδότηση!

Check in στους «Ζωσιμάδες» (ΠΑΣ Γιάννινα – Πανιώνιος) το απόγευμα της Δευτέρας (22/3) εκτός απ΄τον παλιόφιλο Μάρκο Βελλίδη, έκαναν κι άλλοι (έκτακτοι) θεατές.

Μην κοιτάτε που δεν παρακολούθησαν παρεούλα με τον Γιώργο Χριστοβασίλη το ματσάκι στη θύρα των VIP (όπως συνέβη με τον νυν τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ κι άλλοτε του ΠΑΣ Γιάννινα) προκειμένου να κάνει «μπαμ» η παρουσία τους.

Παρεμπιπτόντως, ο Βελλίδης επί τη ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος και του αποκλεισμού του από την αποστολή της Εθνικής ομάδας, πετάχτηκε μια βόλτα μέχρι τα Γιάννενα. Και για να βάλει την υπογραφή του στο φάκελο αδειοδότησης του ΠΑΣ, αλλά και για να παρακολουθήσει τους μέχρι πρότινος συμπαίκτες του και να τα πει με φίλους απ΄τα παλιά.

Φάκελο αδειοδότησης είπαμε…; Φακέλους να δείτε που κρατούσε στα χέρια του ένας άλλος κύριος περνώντας το κατώφλι των Ζωσιμάδων και νωρίτερα των γραφείων της ΠΑΕ.

Το μικρό του όνομα, Μηνάς, Το επίθετο, Λυσάνδρου. Μηνάς Λυσάνδρου.

Και για να κάνουμε τις απαραίτητες συστάσεις (για όσους τυχόν δεν γνωρίζουν «κες σε κε σε» Λυσάνδρου), να σημειώσουμε πως πρόκειται για τον δικηγόρο της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και ουσιαστικά για τον άνθρωπο που έχει αναλάβει «επ΄ώμου» την υπόθεση της αδειοδότησης του «Αγιαξ της Ηπείρου».

Ο Κύπριος δικηγόρος βρέθηκε στα Γιάννενα και είχε τετ α τετ με τον Γιώργο Χριστοβασίλη με αποκλειστικό θέμα συζήτησης τη «μάχη» της αδειοδότησης.

Μετά το τέλος του αγώνα ο εν λόγω νομικός περίμενε τον ιδιοκτήτη του ΠΑΣ έξω από τα αποδυτήρια με ουκ ολίγους φακέλους στα χέρια του και αποχώρησαν μαζί από το γήπεδο.

Βλέπετε οι ημέρες περνούν, ο χρόνος τελειώνει και οσονούπω θα πρέπει να παραδοθεί ο σχετικός φάκελος. Ετσι όπως πρέπει προκειμένου να αποφύγει η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και ο μεγαλομέτοχος Γιώργος Χριστοβασίλης ένα πέμπτο συνεχόμενο κάζο μένοντας με την όρεξη της αδειοδότησης.

Μια φορά στην ομάδα της Ηπείρου και το πιστεύουν και το λένε πως φέτος θα καταφέρουν να περάσουν με επιτυχία τον σκόπελο της αδειοδότησης.

Τα ίδια βεβαίως έλεγαν και τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια, κάτι που κάνει ουκ ολίγους (εντός και εκτός Ιωαννίνων) να κρατούν μικρό... καλάθι.

ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (23/3)

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Εφόσον χρησιμοποιείτε το web-site μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookie απο εμάς.Αποδοχή