Η μπάλα στο πλεκτό
Πλήρης (προεδρική) επιβεβαίωση του Marca – SL.gr / Επίσημο το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον Πέλκα!

Το ημερολόγιο έγραφε 15 Νοεμβρίου 2017 όταν το Marca – SL.gr πήγαινε κόντρα στο ρεπορταζιακό…ρεύμα που έβαζε τον Κώστα Φορτούνη στο μεταγραφικό κάδρο της Μπεσίκτας, αποκαλύπτοντας πως η τουρκική ομάδα έχει στραμμένες τις κεραίες της στην Ελλάδα, όχι όμως για τον διεθνή παίκτη του Ολυμπιακού, αλλά για τον Δημήτρη Πέλκα! (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ)

Συν τω χρόνω κυκλοφόρησαν ουκ ολίγα ρεπορτάζ (σε Ελλάδα και Τουρκία) που «στοιχήθηκαν» πίσω από το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Marca – SL.gr.

Και το πιο ακόμα πιο σπουδαίο;...

Ο πρόεδρος της Μπεσίκτας, Φικρέτ Ορμάν, με δηλώσεις που έκανε την Παρασκευή (18/5) ξεκαθάρισε και επιβεβαίωσε επισήμως ότι ο Δημήτρης Πέλκας αποτελεί την πρώτη επιλογή για να καλυφθεί το κενό του Ταλίσκα, επιβεβαιώνοντας πλήρως το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Marca -SL.gr

Να τα θυμόμαστε, να τα λέμε, να τα γράφουμε κι αυτά!

«Ο Πέλκας είναι ένας πολύτιμος ποδοσφαιριστής για μας», υποστήριξε ο πρόεδρος της Μπεσίκτας στο "futbolarena.com και πρόσθεσε:

«Είναι η πρώτη επιλογή για την ομάδα, τον θέλουμε και γνωρίζουμε ότι υπάρχουν κι άλλες ομάδες που τον παρακολουθούν ακόμα κι αν δεν έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτησή του»

 

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Εφόσον χρησιμοποιείτε το web-site μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookie απο εμάς.Αποδοχή