Η μπάλα στο πλεκτό
Σούπερ προτάσεις από Ντουμπάι «γείωσε» ο (Πειραιώτης) Φετφατζίδης!

Αφηγείται η «Σοφή – Γιαγιά» στην στήλη «Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΠΛΕΚΤΟ».

Το νερό μπήκε στο αυλάκι για την επιστροφή του Γιάννη Φετφατζίδη στον Ολυμπιακό.

Ο 27χρονος παίκτης από την στιγμή που έμεινε ελεύθερος από την Αλ Αχλί – όπως αποκάλυψε ο Κώστας Πλιάτσικας στην εφημερίδα “FORZA” – περίμενε το σινιάλο των «ερυθρόλευκων» προκειμένου να ξεκινήσει η κουβέντα για την επιστροφή στην ομάδα της καρδιάς του.

Τον σύλλογο στον οποίο «έφτιαξε» όνομα και αποχώρησε τον Σεπτέμβριο του 2013, προκειμένου να μετακομίσει στην Ιταλία για λογαριασμό της Τζένοα.

Ακολούθησε η θητεία στην Κιέβο Βερόνα, τα πετροδόλαρα της Αλ Αχλί και στον κοντινό ορίζοντα ξεπροβάλλει το λιμάνι του Πειραιά!

Το σινιάλο από την Πλατεία Αλεξάνδρας έγινε το Σάββατο (26/5) προς την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Έτσι άνοιξε επισήμως η κουβέντα για την επάνοδο του «Φέτφα» στον Ολυμπιακό, που με τα δεδομένα που υπάρχουν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Παρεμπιπτόντως σημειώστε κι αυτό: ήταν τέτοια επιθυμία του Φετφατζίδη να επιστρέψει στον ευρωπαϊκό ποδοσφαιριστή χάρτη (και ακόμα καλύτερα στην αγαπημένη του ομάδα) που εσχάτως, «κλότσησε» δυνατές προτάσεις από συλλόγους του Ντουμπάι για την συνέχιση της καριέρας του. Τσεκαρισμένο και επιβεβαιωμένο.

Σαν τον Πειραιά, δεν έχει!

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Εφόσον χρησιμοποιείτε το web-site μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookie απο εμάς.Αποδοχή