Η μπάλα στο πλεκτό
«Ποσειδώνια 2018» με Παϊρότζ, Μαρινάκη, Ρέστη και δύο πάρτι στην παραλιακή!

Η «Σοφή – Γιαγιά» αφηγείται στην στήλη «Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΠΛΕΚΤΟ» όλα όσα θέλετε να ξέρετε σχετικά με τις δύο δεξιώσεις σε Ελληνικό (“Fantasia Live”) και Βάρκιζα (“Island”).

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ έκανε check in – όπως προανήγγειλε και αποκάλυψε ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - στο πάρτι του επιχειρηματία Βίκτωρα Ρέστη το βράδυ της Τρίτης (5/6) στο “Fantasia Live” για τα Ποσειδώνια «2018».

Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας και εν δυνάμει ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανταποκρίθηκε στην πρόκληση του Ρέστη και εμφανίστηκε στο μαγαζί της παραλιακής γύρω στις 11 το βράδυ, διασκεδάζοντας υπό τους ήχους της Νατάσας Θεοδωρίδου και του Πέτρου Ιακωβίδη.

Σημειωτέων πάντως πως η παραμονή του στο πάρτι κράτησε σχεδόν μία ώρα, κάτι που σημαίνει πως αποχώρησε σχετικά γρήγορα.

Οι Ρέστης και Πιεμπονγκσάντ κάθισαν στο ίδιο τραπέζι μαζί με έναν Άραβα αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Α και που΄στε: όσο κι αν ψάξαμε στο μαγαζί, τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο δεν τον πήρε πουθενά το μάτι μας κι ας κυκλοφόρησε πως είχε λάβει σχετική πρόσκληση.

Το πάρτι του Μαρινάκη

Το ίδιο βράδυ εκτός από το πάρτι του Ρέστη, έλαβε χώρα και η δεξίωση του Βαγγέλη Μαρινάκη στο “Island” της Βάρκιζας με φόντο το…σεντόνι των «Ποσειδώνιων 2018».

Ο Αντώνης Ρέμος (όπως επίσης προανήγγειλε o «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ») και η Βανέσα Μέϊ τραγούδησαν για τους καλεσμένους, ενώ τις πρώτες πρωϊνές ώρες έσκασε μύτη η Νατάσα Θεοδωρίδου έχοντας αποχωρήσει νωρίτερα από το "Fantasia Live" και ο Κωνσταντίνος Αργυρός.   

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Εφόσον χρησιμοποιείτε το web-site μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookie απο εμάς.Αποδοχή