Η μπάλα στο πλεκτό
Τα «μένω - φεύγω» του Σπανού

Πώς το είπε ο Γιώργος Σπανός σχετικά με το αν έχει αλλάξει η απόφασή του σχετικά με την πρόθεση αποχώρησής του από τον Ατρόμητο; «Πρώτο μου μέλημα είναι να υπάρχει υγιής κατάσταση που θα μπορεί να εγγυηθεί την επόμενη μέρα.

Αν δεν βρεθεί κάποιος που να μπορεί να το εγγυηθεί αυτό τότε συνεχίζω. Ήδη η ομάδα λειτουργεί σήμερα. Δεν είναι ο Ατρόμητος αφημένος στη μοίρα του. Μέχρι να βρεθεί κάποιος να αναλάβει θα μείνω. Οτι έχω κουραστεί ψυχολογικά και οικονομικά είναι δεδομένο». 

Η στήλη από την πρώτη στιγμή και αμέσως μετά τη δήλωση Σπανού περί καλοκαιρινού exit από τον Ατρόμητο, είχε γράψει πως ο μεγαλομέτοχος της περιστεριώτικης ΠΑΕ είναι αρρωστάκι» με την μπάλα, βρίσκεται από μικρός στο ποδόσφαιρο κι η ασχολία με την «στρογγυλή θεά» αποτελεί τρόπο ζωής.

Συγχρόνως σημειώναμε πως δεν θα πρέπει αποκλείουμε να μην κόψει τον «ομφάλιο λώρο» που τον συνδέει τόσο με τον Ατρόμητο, όσο και με το ποδόσφαιρο, καθώς και ό,τι θα τον βόλευε τρομερά ένας «συμπαίκτης» που θα συμβάλει οικονομικά στην ΠΑΕ, θα αναλάβει ενεργό κι όχι διακοσμητικό ρόλο.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Εφόσον χρησιμοποιείτε το web-site μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookie απο εμάς.Αποδοχή