Η μπάλα στο πλεκτό
H επιστροφή του Καρυπίδη στο Παγκρήτιο και το κρητικό «φλερτ» των 5 ημερών!

Αναμνήσεις ξύπνησε στον Θεόδωρο Καρυπίδη η επίσκεψη στο Παγκρήτιο στο πλαίσιο της αναμέτρησης του Άρη κόντρα στον Εργοτέλη.

Τι θα λέγατε να κάνουμε rewind στο χρόνο;…

Το ημερολόγιο έγραφε 10 Νοεμβρίου 2013, όταν ο νυν μεγαλομέτοχος των Θεσσαλονικιών έκανε την εμφάνισή του στο ίδιο γήπεδο στο παιχνίδι Εργοτέλης – Πανθρακικός προκειμένου να συζητήσει με τον (οικοδεσπότη) Δημήτρη Παπουτσάκη για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της κρητικής ΠΑΕ.

Για να σας φρεσκάρουμε την μνήμη να θυμίσουμε πως το  «ειδύλλιο» του Καρυπίδη - Εργοτέλη από την στιγμή που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, κράτησε όλες κι όλες πέντε ημέρες! 

Για την ιστορία και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ εκείνων των ημερών, ο Καρυπίδης δεν εμφάνισε εντός των χρονικών ορίων που του δόθηκαν από τους Κρητικούς την εγγυητική επιστολή του 1 εκατομμυρίου ευρώ και παράλληλα, δεν «ζέστανε» άμεσα το ταμείο της ΠΑΕ με το ποσό των 200.000 ευρώ, όπως δεσμεύτηκε στις επαφές που είχε στο Ηράκλειο.  

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Εφόσον χρησιμοποιείτε το web-site μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookie απο εμάς.Αποδοχή