Η μπάλα στο πλεκτό
O (παλιόφιλος) Γιουνές και τα...μελαγχολικά φεγγάρια στην Τουρκία

Αφηγείται η «Σοφή – Γιαγιά» στην στήλη «Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΠΛΕΚΤΟ».

Τον Χαμζά Γιουνές (των 20 γκολ σε 31 παιχνίδια την περασμένη σεζόν στην Ξάνθη) άρχισαν να θυμούνται σε κάποιες σουπερλιγκάτες πολιτείες εν όψει Ιανουαρίου.

Η αλήθεια είναι πως ο Τυνήσιος φορ της Ερζούρουμσπορ (μετράει 5 γκολ σε 12 παιχνίδια) δεν είναι ευχαριστημένος στην γειτονική χώρα εξαιτίας της κακής πορείας της τουρκικής ομάδας, Κι αυτό διότι ο σύλλογος όχι μόνο δεν είναι μέσα στους διεκδικητές της ανόδου στη μεγάλη κατηγορία, αλλά κινδυνεύει και με υποβιβασμό κατέχοντας την 14η θέση σε σύνολο 18 ομάδων.

Εν ολίγοις, αλλιώς τα περίμενε ο Γιουνές κι αλλιώς προέκυψαν τα πράγματα στην πορεία, αναφορικά με τους στόχους της νέας του ομάδας. 

Ωστόσο το συμβόλαιό του (λήγει το καλοκαίρι του ΄19) και τα σχεδόν 400 χιλιάρικα των ετήσιων αποδοχών του, όσο να΄ναι βάζουν αυτομάτως υψηλό συντελεστή δυσκολίας στην προοπτική επιστροφής του στην Ελλάδα στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι.

Εκτός πάλι κι αν η τουρκική ομάδα δείξει την διάθεση να τον αφήσει ελεύθερο, προοπτική που επί του παρόντος δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Εφόσον χρησιμοποιείτε το web-site μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookie απο εμάς.Αποδοχή