Η μπάλα στο πλεκτό
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στην «εξέδρα»…πέταξε ο Παναθηναϊκός κινέζικη πρόταση (700.000 ευρώ) για τον Μόλινς!

Αφηγείται η «Σοφή – Γιαγιά» στην στήλη «Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΠΛΕΚΤΟ».

Την ώρα που στον Παναθηναϊκό κυνηγούν το ευρώ με το…τουφέκι και αναζητούν απεγνωσμένα «ζεστό» χρήμα προκειμένου να βουλώσουν τρύπες και να σταθούν όρθιοι, αν μη τι άλλο είναι οξύμωρο να πετούν στην «εξέδρα» προτάσεις που έρχονται για πωλήσεις παικτών.

Και μία εξ αυτών που έσκασε στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ - σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης -  αφορούσε την πώληση του Γκιγιέρμο Μόλινς σε ομάδα της Κίνας.

Ο σύλλογος που ενδιαφέρθηκε για τον Ουρουγουανό επιθετικό των «πρασίνων» αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας και προσέφερε ούτε λίγο, ούτε πολύ 700 χιλιάρικα για την απόκτηση των δικαιωμάτων του 29χρονου ποδοσφαιριστή.

Ωστόσο κι έπειτα από την παρέλευση τριών ημερών, απάντηση δεν έλαβε με αποτέλεσμα να αποσύρει το ενδιαφέρον και να πάει για άλλα.

Τώρα το πως και το γιατί ο Παναθηναϊκός δεν έδειξε να συγκινείται, αυτό είναι κάτι που ασφαλώς γνωρίζουν πολύ καλύτερα ο υπεύθυνος των μεταγραφικών θεμάτων Ντίνος Διαμαντόπουλος και κάποια άλλα «πράσινα» παιδιά.

 

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Εφόσον χρησιμοποιείτε το web-site μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookie απο εμάς.Αποδοχή