Η μπάλα στο πλεκτό
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τα χρήματα και το συμβόλαιο που πρότεινε η ΑΕΚ στον Χουλτ!

Το Marca – SL.gr ανοίγει - αποκαλύπτει τον φάκελο της προσφοράς της Ένωσης στον Σουηδό αριστερό μπακ για την μετακόμισή του στα Σπάτα! Αφηγείται η «Σοφή – Γιαγιά» στην στήλη «Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΠΛΕΚΤΟ»

H απόκτηση ενός αριστερού μπακ επανήλθε δυναμικά στο μυαλό των ανθρώπων της ΑΕΚ με τον Νίκλας Χουλτ να βρίσκεται ψηλά στην μεταγραφική λίστα των «κιτρινόμαυρων» και με την προϋπόθεση πως θα μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, έπειτα από την προσφυγή που κατέθεσε εις βάρος των «πρασίνων».

Μάλιστα στην ΑΕΚ όχι απλά και μόνο σκέφτονται τον Χουλτ, αλλά ήδη μπήκαν στη διαδικασία να φτάσουν στο κατώφλι του και να ρίξουν επίσημη πρόταση συνεργασίας στο γραμματοκιβώτιο του!

Διακριτικά και χωρίς να διαρρεύσει το παραμικρό προς τα έξω, επικοινώνησαν την περασμένη εβδομάδα με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή Μάρτιν Νταλίν και έδωσαν προσφορά.

Τι ακριβώς περιελάμβανε η προσφορά της ΑΕΚ;…

Το Marca – SL.gr σκάλισε εκεί ακριβώς που έπρεπε κι έχει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ.

Η πρόταση της Ένωσης αφορούσε κλειστό συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών, με τις απολαβές του παίκτη να κυμαίνονται στα 150 χιλιάρικα για τους επόμενους έξι μήνες και μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, 300 χιλιάρικα για τον δεύτερο χρόνο, 350 για τον τρίτο και 400 για τον τελευταίο χρόνο της συνεργασίας τους.

Η πρώτη πρόταση της ΑΕΚ απορρίφθηκε από τον agent Νταλίν, ωστόσο μετά το παιχνίδι με την ΑΕΛ η Ένωση επικοινώνησε εκ νέου με τον Σουηδό ατζέντη και του ζήτησε να υποβάλλει αντιπρόταση για την μετακόμιση του Χουλτ στα Σπάτα.

Κάτι που μέχρι και την ώρα που γραφόταν το ρεπορτάζ που διαβάζετε δεν είχε συμβεί, με το κανάλι ωστόσο μεταξύ των δύο πλευρών να παραμένει ανοιχτό και την Ένωση να είναι ξεκάθαρο πλέον πως έχει ψηλά (αν όχι στην κορυφή) στη μεταγραφική λίστα της τον Χουλτ για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας.   

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Εφόσον χρησιμοποιείτε το web-site μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookie απο εμάς.Αποδοχή